Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja az megeshet tényleg úgy tünnik néha
lassan kezdem azt hinni, h a mókuska szerelmes sanyába, csak nem meri megmondani neki
oks
ahogy eldől, hogy hol fogok dolgozni, meg mennyiért, azonnal veszek valami ottóóót és megyek veletek a világ végére is csak győzzetek menekülni
má néha kész vagyok a hülyeségektől. van hogy órákig csak olvasgatom mit írkál a sok hülye. de ez a mókusszar... ez valami nagyon kész
akkor miben higgyek?
a biksimat?...nyugodtan.
akkor majd a következő motorozáson bográcsozunk valamit
szoktam én, meg szeretek is nagyon, csak nincs, aki megegye
a szomszédoknak meg csak nem főzök ... bunkó egy banda
ja, a hüle állatja ez a barom ...
én meg máma nem főztem,de kellene valamit. Te mióta szoktál főzni? ja,már a múltkor olvastam hogy felmondtál,csak azt nem láttam sehol,hogy mi volt az oka? Én meg most kerestem munkát,mer annyira sokat fizetek magam után,hogy kell mellé valami pótlás
sanya tegnap láttam követett a mókosszar szakadtam a röhögéstől
há nem felmondtam, így most nincs céges kocsi se és egy kissé messze van gyalog Nyáregyháza
reggel arra ébredtem, hogy vasárnapi ebédet akarok főzni és inkább ezzel foglaltam el magam natttyon finom levest gyártottam
egyedül maradnál a sok pasival
hej maga nem ment fényképezni?
remélem én is
hamarosan jobb idő lesz és kivel fogok különben a pálya szélén nevetni ezeken a huligánokon
jobbulást én már egész jól vok,de gyorsan le is kopogom
Dögrováson vagyok ...és te jóvúlsz?
szija igen,köszi,már jobban vagyok fájdogál még,de már nem vészes,még max egy hét és nyoma sincs. Legalábbis remélem
hát te nem menté versenyre?
Cijaa
hogy vagy? gyógyulsz már
szija
Nem oda kell, hidd el
szijja,
Mi van megjöttem oszt leléptetek?
már látnánk ....szió