Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát meg kell mondjam, örülnék ha körbe ülnétek és simogatnátok a buksimat , a hajfogó marad6, köpeny deletelve
Pont Ő ne ragaszkodna a nővérkeruhához?
Látod,itt minden csaj téged,nagybeteg embert ugrál körbe,körbe,körbe...nah,elszédültem.
Nőuralom!
a nővérkeruhához is ragaszkodsz vagy elég a gyógyító társaság?
Ehhez is betegnek kellett lennem, hogy ezt megéljem
1x egy filmben hangzott el ez a mondat, imádtam
"Ennyi puncit egy rakáson"
Most /pill többségben vannak hölgyeim az EC-n
egy kicsi kis önbecsüléssel rendelkező nő tuttti nem hagyná, hogy így beszéljenek vele ebbe többet rúgtak már, mint egy focilabdába
nem tom,de biztos nem nő legalábbis szerintem
majd túléli és megszokja örüljön neki, hogy nem reggel 6tól este 10ig kell két műszakban melóznod valahol akkor aztán lenne miért nyivákolnia
egy enyhén homocekcuális egyén?!
az erő sötét oldala
szted ki az az aberált állat, aki ezt kitalálja
köszi sok sikert neked is én őpedig elbasztam az első állásinterjúm,mennem kellett volna délután 6ra én meg beájultam a fogamtól,azt 8kor mikor felébredtem felhívtam a nőt. Na mondom ez se vesz má fel... aztán másnapra kaptam másik időpontot,hálistennek de má nem tetszik csikának,morog hogy nem leszek itthon
köszi
Szorítok érted!
nem térek át a másik oldalra
csak nem pasi?
hát ez tényleg nagy mázli! gratulálok
szerintem nekem is lesz hamarosan jövő héten megyek pár interjúra dolgozni nem rossz, csak jó helyet kell találni
ööööö...
még csak az kellene, az egy palimadár...én sejtem ki az
dúl a love
basszus nekem most nagy szerencsém volt. az ING-hez kerestek telefonmarketingest,időpontokat kell egyeztetni az üzletkötőknek. Napi 6 órát lóg a fülemen a teló,délután 1től 7ig,nem kell semmit eladnom,meg rábeszélnem az emberekre(ugyanezt csináltam 2évig a tcomnál) azt azt mondta a nő,100 fix. Hát annyiért csakelmegyek. Azt eltelefonálgatok. 15én kezdek. Mellette meg csinálom az áruházat meg a vaterát tovább
Semmiben, mármint csak az legyen rajtad ....ki-be gondolkodáskor
hajhúzogatós óvódastyle de azért az is feltűnt, h sanya mennyire élvezi mit lehet tudni, mi lesz ebből