Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SEX-PARTY
Urak!
monnya meg nekem valaki, mi lesz hétvégén a program már ha lesz valami motoros gyűlés vagy verseny
de de de deeeeeee
köszi,rendes vagy
csak de
csá,csak nem az én mocimért?
...néhA...
Szevasztok

Néhe vagyok, olvasok, most , mert megyek motorért, este majd , ha van valami fontos, akkor
Közeleg a tavasz, bár itt még esik a hó....

Viszont ha szerinted is érdemes beruházni néhány védőfelszerelésre, vagy szükséged van valami kiegészítőre, azt jó áron beszerezheted:

http://www.kepesmotor.hu/prote...

S
zéles utat!

tel: 06 20 521 84 99
Nemrég vettem rá újat, nicasilos persze. Elvittem a hónolós bácsihoz és azt mondta, hogy nagyon szép a henger, jó a keverési arány és az olaj is, ne használjak mást. Érdekes módon nem kopott oválra a henger. Gondos gazdi
jah viszaaolvastam
akkor viszont megnyugodohatok?:D nekem is motorex oil van, de egy kérdés: nicasilos a henger vagy perselyezve van a tieden?
Kopp egyedül? Ésha kitekeredik valamid?
Nemtom még a szombatot, tudod, nálam számít,
hogy ébredek..
Nemártana kinézni sóskútra sem, hogyiymegyezazendurocrosshogyishíjják...
Csőváz!
Lenne 1 kérdésem a pályával kapcs.ban, mégpedig hogy milyen talaj van ott?
Ja, értsd idézőjelben!
Egyedül voltam, de elég jóra sikerült a magányos edzés is. Még most is van izomlázból maradék...
Laller dolgozott. És a lelkemre kötötte, hogy szaladjak be hozzá. Mondom, jó, mielőtt kimegyek, beszaladok. erre: áááá, motorral gyere ki! Belementem...

Szombaton megyek megint gurulni, ha volna kedved, csatlakozz... csak előtte meg kell ragasztonom a hűtömet. Vízcsonk kitört, kicsit elfektettem

Aztán indulok is haza Ózdra, kis esti programra
Nem elfogy, hanem az alu az alun nem csúszik. Már akkor is ha csak egy pici helyen jött le. Teljesen el volt kenve a dugó. Amikor megállt, azt hittem csak viccel, vártam 5 percet majd továbbmentem, megállt, ezt csinálta minden 20 méteren.
ha elkopik a nicasil, akkor az alu-az alun hamer elfogy,,
Felhónolta és kimérette, nem hiszem, hogy a szaki elszúrta volna az illesztési hézagot, bár ezt kakukktól kéne megkérdezni. Nem tudom hova vitte. Én százhalombattára szoktam, ezt is ajánlottam neki, de az biztos, hogy nem nála járt. A dugónak meg nem szabad megragadnia, nincs meleg annyira, hogy a hűtés miatt járatás alatt beálljon. Az olajat meg nem tudom biztosan, hogy belerakta e. Egyszer mentem 400as benzinnel véletlenül, fáradtan elkúrtam a keverési arányt. Meg is állt. Bár utána indult, de szerintem a para a nicasillal volt, mert már egy helyen kezdett kilátszani az alu, és ott nyalogatták egymást. (utsó méret volt)
Akkor keverem valakivel...viszont úgy tűnik, elég lett volna a B-s dugó is
Nemnem, asszem B-s volt benne, és most pattintotta bele a C-t. Gyári nicasilos. Enyémen meg új henger van, de ez nem számit.
Csak gondolom nem perselyes...ha jól emléxem, az övé az...
Én most vasárnap járattam, kb fél tankot, aztán tiltáson ment végig. Ugyan olyan moci mint kakukké, ja és 1:40 motorex.
Én is ki szeretnék menni, de én csak vasárnap mennék ki
átmenetileg felfüggesztették a lap kiadását!