Nemrég vettem rá újat, nicasilos persze. Elvittem a hónolós bácsihoz és azt mondta, hogy nagyon szép a henger, jó a keverési arány és az olaj is, ne használjak mást. Érdekes módon nem kopott oválra a henger. Gondos gazdi
Kopp egyedül? Ésha kitekeredik valamid?
Nemtom még a szombatot, tudod, nálam számít,
hogy ébredek..
Nemártana kinézni sóskútra sem, hogyiymegyezazendurocrosshogyishíjják...
Ja, értsd idézőjelben!
Egyedül voltam, de elég jóra sikerült a magányos edzés is. Még most is van izomlázból maradék...
Laller dolgozott. És a lelkemre kötötte, hogy szaladjak be hozzá. Mondom, jó, mielőtt kimegyek, beszaladok. erre: áááá, motorral gyere ki! Belementem...
Szombaton megyek megint gurulni, ha volna kedved, csatlakozz... csak előtte meg kell ragasztonom a hűtömet. Vízcsonk kitört, kicsit elfektettem
Nem elfogy, hanem az alu az alun nem csúszik. Már akkor is ha csak egy pici helyen jött le. Teljesen el volt kenve a dugó. Amikor megállt, azt hittem csak viccel, vártam 5 percet majd továbbmentem, megállt, ezt csinálta minden 20 méteren.
Felhónolta és kimérette, nem hiszem, hogy a szaki elszúrta volna az illesztési hézagot, bár ezt kakukktól kéne megkérdezni. Nem tudom hova vitte. Én százhalombattára szoktam, ezt is ajánlottam neki, de az biztos, hogy nem nála járt. A dugónak meg nem szabad megragadnia, nincs meleg annyira, hogy a hűtés miatt járatás alatt beálljon. Az olajat meg nem tudom biztosan, hogy belerakta e. Egyszer mentem 400as benzinnel véletlenül, fáradtan elkúrtam a keverési arányt. Meg is állt. Bár utána indult, de szerintem a para a nicasillal volt, mert már egy helyen kezdett kilátszani az alu, és ott nyalogatták egymást. (utsó méret volt)
monnya meg nekem valaki, mi lesz hétvégén a program már ha lesz valami motoros gyűlés vagy verseny
Néhe vagyok, olvasok, most , mert megyek motorért, este majd , ha van valami fontos, akkor
Viszont ha szerinted is érdemes beruházni néhány védőfelszerelésre, vagy szükséged van valami kiegészítőre, azt jó áron beszerezheted:
http://www.kepesmotor.hu/prote...
S
zéles utat!
tel: 06 20 521 84 99
Nemtom még a szombatot, tudod, nálam számít,
hogy ébredek..
Nemártana kinézni sóskútra sem, hogyiymegyezazendurocrosshogyishíjják...
Lenne 1 kérdésem a pályával kapcs.ban, mégpedig hogy milyen talaj van ott?
Egyedül voltam, de elég jóra sikerült a magányos edzés is. Még most is van izomlázból maradék...
Laller dolgozott. És a lelkemre kötötte, hogy szaladjak be hozzá. Mondom, jó, mielőtt kimegyek, beszaladok. erre: áááá, motorral gyere ki! Belementem...
Szombaton megyek megint gurulni, ha volna kedved, csatlakozz... csak előtte meg kell ragasztonom a hűtömet. Vízcsonk kitört, kicsit elfektettem
Aztán indulok is haza Ózdra, kis esti programra