Mindent csak módjával,de ha rám halgatsz szoritsd össze a fogad és reddel tornázz egy jó nagyot 20 " legalább! Nekem a kezem fáj majd be s..rok még mindig de másfél tank ki ment majdnem egy huzamban
Csákány! Jol kikurtam magammal ,olyan izomlázam van hogy ha leülök alig birok felálni,az a szerencsém hogy ma még nem szartam,hogy törölném ki a valagam,ááááááááááá Finom a mézzz
jaaaa,már tudom
ott elég nagy gázzal kell kijönni a fordulóból,hogy a 2. puklira érkezz.
lemehetünk hétvégén,aztán gyakorolhatjuk az ugrókat is
ma úgy sem tudtam..a vihar miatt
Az ut melettit nem tudom telibe ugrani,meg az a 3as se megy meg az elöte ketö se megy telibe ,de nem sok kel hozzá ,ha egyenként tudnám apszolválni az lenne a tutti.
persze érthető...majd eccer én is átérzem...
én meg azon csodálkoztam hogy azt az ugrót amire tavaly ránézni is alig mertem,ma 3. körben ugrottam
magától megy a tm
Faisst! Hétvégén még nem volt ennyire jó kedved :-) de örömmel olvasom, hogy kezdesz ráérezni a vasra !
MXBéla! Mi van veled? Izomláz Most kijön az, hogy a hidegben alig dugtad ki az orrod a pályára , bár én se mondjak semmit hétvégén 3X2 kört bírtam menni a dr-el , és már a kuplungot behúzni em volt erőm a végén
ott elég nagy gázzal kell kijönni a fordulóból,hogy a 2. puklira érkezz.
lemehetünk hétvégén,aztán gyakorolhatjuk az ugrókat is
ma úgy sem tudtam..a vihar miatt
nemtudom melyikekre gondolsz.....
én meg azon csodálkoztam hogy azt az ugrót amire tavaly ránézni is alig mertem,ma 3. körben ugrottam
magától megy a tm
Faisst! Hétvégén még nem volt ennyire jó kedved :-) de örömmel olvasom, hogy kezdesz ráérezni a vasra
MXBéla! Mi van veled? Izomláz
nagy gáz oszt csókolom