Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtom,de beÁllt a dugÓ egy pillanatra,És elment a kompressziÓ,pedig egy tankot lÁjtosb kinyomtam vele,amugy sem vagyok versenyz?
Nekem mÁr javul a vÁllam,rÁ kellett motorozn i
Mér nem
Már megvolt a torna,3órán keresztül szart talicskáztam
Üdv mindenkinek,nem sikerÜlt a cr bejÁratÁsa
Mindent csak módjával,de ha rám halgatsz szoritsd össze a fogad és reddel tornázz egy jó nagyot 20 " legalább! Nekem a kezem fáj majd be s..rok még mindig de másfél tank ki ment majdnem egy huzamban
Csákány! Jol kikurtam magammal ,olyan izomlázam van hogy ha leülök alig birok felálni,az a szerencsém hogy ma még nem szartam,hogy törölném ki a valagam,ááááááááááá Finom a mézzz
Helló!
Hogy két puja vár otthon? legrémesebb álmaimban se jöjjön elő! De komolyan, ez a családosdi annyira nem nekem való hogy az valami félelmetes...
Pastrana a fÓkuszban
Dehogynem .
Kipucsít végre a nap és melegebb is lesz, akkor meghirdetem vigyék innen , de izibe! Utána lehet vételezni végre valamit , de csak nyolcadost!
Én soha nem szeretném ezt átérezni...
jaaaa,már tudom
ott elég nagy gázzal kell kijönni a fordulóból,hogy a 2. puklira érkezz.
lemehetünk hétvégén,aztán gyakorolhatjuk az ugrókat is
ma úgy sem tudtam..a vihar miatt
A cél elötiekre.
Te még extra bajnok is lehec,én már nem igen esetleg senior 6-8 év mulva
az út mellettinek nagyon lapos az érkezője,szépet odacsap.
nemtudom melyikekre gondolsz.....
Örülök neki
Az ut melettit nem tudom telibe ugrani,meg az a 3as se megy meg az elöte ketö se megy telibe ,de nem sok kel hozzá ,ha egyenként tudnám apszolválni az lenne a tutti.
persze érthető...majd eccer én is átérzem...
én meg azon csodálkoztam hogy azt az ugrót amire tavaly ránézni is alig mertem,ma 3. körben ugrottam
magától megy a tm
Erösits,mé nem adod el aszt a mozdonyt ,azt veszel egy crossgépet azzal tudnál menni 4 kört is .
Régebben nem is let volna ezzel baj ,csak már van 2 gyerekem akit fel kell nevelni ,meg hát igy is zuzom magam hogy megfontolt vagyok
Hály Mindenkinek!

Faisst! Hétvégén még nem volt ennyire jó kedved :-) de örömmel olvasom, hogy kezdesz ráérezni a vasra !

MXBéla! Mi van veled? Izomláz Most kijön az, hogy a hidegben alig dugtad ki az orrod a pályára , bár én se mondjak semmit hétvégén 3X2 kört bírtam menni a dr-el , és már a kuplungot behúzni em volt erőm a végén
melyik nem megy?
nagy gáz oszt csókolom