Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod, énmár védett korban vagyok, én megtehetem... Nyílván, pláne, hogy minden "hangszeren" játszol, így nem vagy kezdő.. Lépek csobbanni, mert így sem vagyok túlságosan időben.. További kellemes napot, a menetközben csapódottaknak is...
aranyooooos
nekem apám egy kétélű járművet akart "venni", mikor meglett az autós jogsim és nem azért, mert nem bízik bennem a motor meg ... "bagoly mondja verébnek, ..." mintha nem motorozott volna eleget életében és nem is tudná, mennyire jóóóó érzés
mint szülő én is próbálom lebeszélni a gyereket a motorról......de azért vitt egyet
jó reggelt!
Z750
te is tudod, hogy a gyerekeknek is mindent ki kell próbálni, hiába mondják a szüleik, hogy forró/fáj/hideg/rossz lesz most egy időre megint bírok majd magammal
viszont nem pánikoltam be, nem rinyáltam, mentem tovább úgyhogy megmaradok mostmár
Z-társaság? Ne titokzatoskodjunk kéremszépen, ehhez még korán van.. Hiába próbállak "óvni", nem hallgatsz rám /nk/?! Pontosan nem is tudom, milyen géped van, valami nagyobb kawa, nemde?!
azon kívül, hogy vagánykodtam és majdnem külön mentünk haza nagyon jó volt a Z-társaságnak már áradoztam kicsit. ég és föld a két futómű, pedig én nem vagyok se tesztelő, se versenyző a gödrök kisimultak az úttesten, a fék is sokkal stabilabban fog
egyszerűen egy álom
ezen kívül nagyon hideg volt, későn indultam haza és egy órát mentem a csúszós, hideg úton hazáig. lefagytak az ujjaim, de nagyon jó volt
Hát mostmár lesz... ;) milyen volt a tegnapi motorozás? a hideg aszfaltról olvastam... Villamosok a helyükön?...
Hellooooo
verőfényes jóreggelt Neked is
Helloo fixpont...
Én még sajnos nem tudtam klónoztatni magam...
Jóreggelt
semmit
még egy 3szöget se
na megyek aludni..reggel koránkelés
ccsaooo
Bugyesz..........................
Ágyesz búgyesz
Felújítókészlet?tömmítésszett,dugó?ilyeneket adtak vele?
Akkó is rohaggyanak meg,genyószájú lopósok,lehet az volt aki hazahozta
mind1,le vannak szarva
elvileg már lett írva a tm gyárnak,hogy küldjenek manualt,meg leirás a gyujtásos kapcsolós dologról
Ne menekülj,piros TM.Akkor ezé dobta le magárú a HONDA matricát. Nem birta tovább magán a terhet
Csáko
Rossz uzletmber vagy Biztos van a fütyide n brrrrr
Mennem kell aludni, mert holnap hosszú nap lesz, 5:50-es felkeléssel

Jóéjt
Jó átbasztak ,könyv,emelő nálam van,a ruhát meg asszony hordja,az olajat,meg a kutyák isszák
Ülve meszelő szerkezet
Akor piros TM