Tudod, énmár védett korban vagyok, én megtehetem... Nyílván, pláne, hogy minden "hangszeren" játszol, így nem vagy kezdő.. Lépek csobbanni, mert így sem vagyok túlságosan időben.. További kellemes napot, a menetközben csapódottaknak is...
aranyooooos
nekem apám egy kétélű járművet akart "venni", mikor meglett az autós jogsim és nem azért, mert nem bízik bennem a motor meg ... "bagoly mondja verébnek, ..." mintha nem motorozott volna eleget életében és nem is tudná, mennyire jóóóó érzés
Z750
te is tudod, hogy a gyerekeknek is mindent ki kell próbálni, hiába mondják a szüleik, hogy forró/fáj/hideg/rossz lesz most egy időre megint bírok majd magammal
viszont nem pánikoltam be, nem rinyáltam, mentem tovább úgyhogy megmaradok mostmár
Z-társaság? Ne titokzatoskodjunk kéremszépen, ehhez még korán van.. Hiába próbállak "óvni", nem hallgatsz rám /nk/?! Pontosan nem is tudom, milyen géped van, valami nagyobb kawa, nemde?!
azon kívül, hogy vagánykodtam és majdnem külön mentünk haza nagyon jó volt a Z-társaságnak már áradoztam kicsit. ég és föld a két futómű, pedig én nem vagyok se tesztelő, se versenyző a gödrök kisimultak az úttesten, a fék is sokkal stabilabban fog
egyszerűen egy álom
ezen kívül nagyon hideg volt, későn indultam haza és egy órát mentem a csúszós, hideg úton hazáig. lefagytak az ujjaim, de nagyon jó volt
nekem apám egy kétélű járművet akart "venni", mikor meglett az autós jogsim
te is tudod, hogy a gyerekeknek is mindent ki kell próbálni, hiába mondják a szüleik, hogy forró/fáj/hideg/rossz lesz
viszont nem pánikoltam be, nem rinyáltam, mentem tovább
egyszerűen egy álom
ezen kívül nagyon hideg volt, későn indultam haza és egy órát mentem a csúszós, hideg úton hazáig. lefagytak az ujjaim, de nagyon jó volt
verőfényes jóreggelt Neked is
még egy 3szöget se
na megyek aludni..reggel koránkelés
ccsaooo
elvileg már lett írva a tm gyárnak,hogy küldjenek manualt,meg leirás a gyujtásos kapcsolós dologról
Jóéjt