Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze. Ugyan csak két kört, de mentem vele.
Amitől padlót fogtam, az a futómű...Sajnos nem tudok rá szavakat. SOHA még nem ültem ilyenen.
Mit mondjak...ez az álmom. Beadom a szanatóriumba, 3-4 nap, és visszakapom hibátlanul. Kicsengetek egy korrekt összeget, és ennyi. Ja. Még valami...

Neked meg
Tm -el gurultál-é?
csiripelték verebek Nagyon helyes
Nem aggódom, csak szeretem tudni mi mennyi
Ferozzo
A fóti kép sztem csak illusztráció.. vagy a bánya és pálya közötti részen készült.
A csimmához szólva, enyémet nem nagyon kezelem- max néha egy kis gőzborotva. Még 2006ban vettem használtan mkeksz tipu
helyes
Félig. Holnap este viszem dokihoz a beteget.
Vagy a szép eszem
meggyógyult a kis lelked
Pacsi mindenkinek
HAHILÓ...
Szombaton voltam szadán, jó kihajtottam magam végre, ma alig bírtam lemenni az aknába, meg kocsiból kiszállni...
Nem szokta a ... hogy is szokják mondani? Cigány a szántást ?
Hűtőmnek letört a csonkja, jobb oldala megakadt a fődben.
Jó kis rumplis részen szétrázattam magam
Faisst hívott, kész van az új gépétől, aszongya már-már túl jó
Taksonyban tanította járni. Keme gépétől úgy látszik nem kapott el semmi kórságot- sőt az övé is jól ment, ahogy a háttérben hallottam, lehet jó hatással volt piroskára a kékeres TM?
Nem hiszem hogy a Karcsié lenne neki 450 van.AMAszupercross van a motors tv-n.
Jóestét mindenkibe!
BÁcsika régebben irtál olyat, hogy el tudsz adni használt dugókat igaz e? (Keme azt mondta a motoromra, h harmatgyenge , majd ki kéne próbálnod egyszer, hátha valaki dicséri is.)
De ismerős a tulaj neve!
Suzuki
Juttasd ide nem lessz drága ne agódj.
Mihelyst kész a hegesztés beszélhetünk róla. Kb mennyi lenne a pénz a villa polírozása, és a körülötte lévő pár alu dolognak?
Már írtam hogy tudok ilyet ilyenekkel foglalkozomadd oda a gyüre Zolinak.
halli te mesz odda?vagy indulsz?kepeket
Hali mindenkinek szep hetfo hajnal van jo az ido,mi a hir info ketto elso idei indulokrol Sanyarol and Zolirol milyen volt a verseny?helyezes?fotok?infot legyszi
Ez jól hangzik.
Nyáregyházára kéne menni a héten!
Részvétem!
Estét!

Szerintem jó csizma enyi pénzér,haveromnak volt ilyen 1évet használta hobbicrossra de nem lakodott le.