Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos Fóton is esett az eső!
Gpx leatt brace nyakvédőd van?
Ha nem is azért ,de szerintem a sok ugra bugrától lett ilyen szerintem. A levegőben a laza lánc pont ott tudja kikoptatni szerintem.
szakmai szemmel ...... ez a sok hátraszaltótól van mert mikor fejjel lefelé vagy rálóg a lánc alulról a villára és kikészíti azt
Még kell találnom egy polírozót, aki felpolírozza a hátsó lengővillámat, és a sallangokat hozzá. Majd csak utána rakom össze, meg még alumínium hegeszteni is kell a kopást rajta.
De az enyém most hogy szét szedtem az összes tűgörgős csapágy szimering csere. Azért lett ilyen, mert alul van és valamiért nem vettem észre, hogy ki van kopva a láncvédő gumi, és így szét baszta.
nem is kérdeztem hogy mikor lesz kész a paripa
ezt jókor vetted észre ...ez nem a te motorod ?
Elvileg ma pavilon építés lett volna
legközelebb épitünk egy pavilont és ott nem esik visszont ha nagyobb pavilon = fedett pálya .
Gery ilyen a villa .
Ja ja kurva eső nagyon nem hiányzott maradtam volna még, ha Gery nem viszi el az esernyőt.
ödv Gabi optikafénymegörzö nagyfönök jók lettek a képek ,mint ha csak ma lett volna olyan élénken élnek bennem az emlékek ,
Szia
mi a helyzet? ezer éve nem láttalak motor? csajok?
áhhh,abszolút barna
Mostanáig meló volt ....aszem most jött el a pinanyalat, hogy ledőlők
Sziasztok jó volt a motorozás igaz a végére az eső nem kellett volna.
Nagyon jók lettek a képek köszi!
Sziasztok!
Szívesen tölteném fel a képeket, de nem igazán szereti a Tar.hu ha Pézsma lesz msn-en, akkor tőle kell segítséget kérnem, hátha én vagyok a szőke
jók a képek....

kurva eső...még most is kint lehetnénk.
Pont irányba is van állítva
Pedig a rámpa itthon van arról átugorhattam volna.
és csak azért nem tudtad gyorsba átugratni mert a fényképezőgépet nem tudtad kinek odaadni
Elvileg délután jön a nagy jumbó, de megfordult a szél és Vecsés felől fog sajnos leszállni:(((
ez király felvétel!