Csakmert én vagyok aza gyorsasági motorozásban fogát elhullajtott veterán, aki sajátos módon szereti az offroadozást, talán beleakadtál már.. Vagyis, kevés asztal, hajmeresztő elugrók, nem nyakig érő homok. Micsináljak, ilyen rigolyás, válogatós vénember lettem... Ez melyik pálya, mert amit én láttam 1x fóton, az szuperkrosszjellegű circuit volt..
Szépjó vasárnap estét a törzs és nem törzstagoknak.. Sajnos nem értem le monorra.. Ég a pofám, hogy bevetítettem pl. Csikano mamát, oszt meg se jelentem... Az info morzsákból azt látom, hogy jól sikerült.. De mennyire jól? Csak Sanya eredményét értelmeztem másodiknak.. És a többiek? Félszemű Jumurdzsák Dulai Uram, Keme stb? Fóton ilyen Ferozzo barát talajviszonyok vannak, vagy csak rosszul látom?
nem hiszem, hogy a kellő érzéseket váltaná ki belőled
inotán meg ezer éve nem voltam de jóóóó is lenne megint elmenni oda ha készen lesz a motorom és egy kicsivel jobb lesz az idő is, tuti randizunk ott egyet
köszi volt sok brutálisan gözölgő férfifej, vellness érzés tombolt rendesen,
amugy Borso ex lakhelyén voltunk a lightes inotai baglyasban,, jo sok szikla
Taksonyban sem volt jobb idő, de legalább körbenyálazhattam az új 250-es TM-et ...a DR-hez meg gyenge vagyok mééég. Max 2 kört bírtam menni a majdnem utcai gumikkal
szenvedek ezzel a nyomorult képfeltöltéssel
de asszem lassan feladom hiába segített Pézsma, felmennek a képek a szerverükre, de sehol nem jelennek meg
kezdek feszült lenni
inotán meg ezer éve nem voltam
amugy Borso ex lakhelyén voltunk a lightes inotai baglyasban,, jo sok szikla
na majd ha holnapig sem történik semmi, akkor írok nekik szerelmes (...) levelet
de asszem lassan feladom
kezdek feszült lenni