Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! mi van a képekkel?
ajajj részvétel
Részvétünk!
Húzd a gázt ne rijjá ! mondaná Valaki
Szeva,nyúlt nyakúúúú Fogy a család:asszony mamájának testvére is elment
Csakmert én vagyok aza gyorsasági motorozásban fogát elhullajtott veterán, aki sajátos módon szereti az offroadozást, talán beleakadtál már.. Vagyis, kevés asztal, hajmeresztő elugrók, nem nyakig érő homok. Micsináljak, ilyen rigolyás, válogatós vénember lettem... Ez melyik pálya, mert amit én láttam 1x fóton, az szuperkrosszjellegű circuit volt..
Cseva mindenkinek!
szép estét neked is, jövő hétvégén soskut idei szezon nyito első EC, lessz vagy 250-300 indulo, szerintem,
ha eljössz akkor mehetsz egy tesztkört, vagy amennyi jolesik,
Szépjó vasárnap estét a törzs és nem törzstagoknak.. Sajnos nem értem le monorra.. Ég a pofám, hogy bevetítettem pl. Csikano mamát, oszt meg se jelentem... Az info morzsákból azt látom, hogy jól sikerült.. De mennyire jól? Csak Sanya eredményét értelmeztem másodiknak.. És a többiek? Félszemű Jumurdzsák Dulai Uram, Keme stb? Fóton ilyen Ferozzo barát talajviszonyok vannak, vagy csak rosszul látom?
nem hiszem, hogy a kellő érzéseket váltaná ki belőled
inotán meg ezer éve nem voltam de jóóóó is lenne megint elmenni oda ha készen lesz a motorom és egy kicsivel jobb lesz az idő is, tuti randizunk ott egyet
nekem irj olyat,
köszi volt sok brutálisan gözölgő férfifej, vellness érzés tombolt rendesen,
amugy Borso ex lakhelyén voltunk a lightes inotai baglyasban,, jo sok szikla
szia elvagy tünve
Taksonyban sem volt jobb idő, de legalább körbenyálazhattam az új 250-es TM-et ...a DR-hez meg gyenge vagyok mééég. Max 2 kört bírtam menni a majdnem utcai gumikkal
helló
fent van ca. 300 kép de 3/4 órája semmi
na majd ha holnapig sem történik semmi, akkor írok nekik szerelmes (...) levelet
egészségetekre váljék!
Csak tölsed fel nyugodtan!
de jo volt a mai motorozás, igazi velness völgyet találtunk esett az eső, csuszos brutális sok fa keresztbe kasul, fincsi sziklák,, jo volt,,
szenvedek ezzel a nyomorult képfeltöltéssel
de asszem lassan feladom hiába segített Pézsma, felmennek a képek a szerverükre, de sehol nem jelennek meg
kezdek feszült lenni
meg nem is láttam ezt a türököt ,jól fel fejlötél
Szasz csajszi,ma jó sok borsot megettem
Kájberbíbek Kűdné egy kis nyalásot belűle ?