Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így utólag visszagondolva egy állat... Dehát az vót... Ehhez képest a mandarinos rekesz EVO XXX.-as....
ásóman
Hát ezt nem Király vagy
mit értünk a szar idő alatt?lapátos ember mikor ér rá?
kicsit rendbe szedem a mocim azt felőlem mehetünk,kedden lehet imi is ki tudna jönni
lemaradt:Matty
igen,de ha szar idő van akkor kimegyünk a pennyhez!ha meg jó akkor kedden!
Ezt úgysem tudod überelni.. 80-as motorom volt 7 évesen, a családból, egy EVO III-as / értsd: én voltam a harmadik unokatesó aki megkapta / félmagasszárú cipőben nyomtam, öntapadós betűsablonból kirakott sidi felirattal hasítottam...
Én kérek elnézést... Mint márka, sztem az 1-ik legjobb az alpin, de ahogy mondtam. Ha állandóan dzsuvásan, vizesen, b@szod be a sarokba, ugyanúgy elfárad.. Nem? De!...
kakk csövi, terv marad eredetiben?holnap akkor frankón anyudnál lesz a lapátos ember?
Megyek a sprinterért még benézek ha hazajövők
Nekem jó a gumicsizma is,Tec8-as matricával
Esetleg
Vagy horgászbottal rángatlak,jó nyomba
Hi! Énis most vettem ilyet, persze csak szobai teszten
vagyok túl, de über kényelmes, az tuti.. Ahogy én tapasztaltam, több más márka "ikertestvére" minimális eltérésekkel, de a bázis ugyanaz, viszont verhetetlen árral.. Sztem leginkább azon múlik, hogy kezeled.. A topkategóriásat is le lehet írni pikk pakk, ha trehányan kezeled, és a kevésbé spéci is sokáig használható, ha 1 kicsit odafigyelsz.. Remélem nem Aigner Szilis előrejelzés volt...
Ez a baje,hogy én is itt járkálok
Esetleg karóval terelgető juhász is lehecc
Jóvan,ússe ott mész ahol mondom,majd viszünk sisak beszélőt
Dicséretes a segitség lessz még verseny remélem
hát én is,ezek köztünk járkálnak,belegondolni is rossz.jók voltatok Monoron,sajna nem tudtam menni muteromnak segítettem.
Talán azért lenne jó monor mert jó a pálya arra hogy ezen is megtanuljon az ember motrizni
motrotolni,téged nyírni
Mikor kivel minek?
Reméljük med lessz a tettes!
Hova menünk majd?
ilyen világ,van.három hétig volt a dunában.nam volt víz a tüdejében.ily4enkor nem pletykál senki hogy elmenztem volna legalább a temetésére.