Egyébként hasznos lenne feltölteni egy galleryába. Minden képhez lehetne írni kommenten, nem üzemel, rossz állapotú, most húzták le, tul: tel, napi díj, családi ház épült rá stb
Köszi. Megvannak. Baromi sokat szedtem össze, Jacesz beletrafált.
Szerintem ha így folytatjuk szétoffoljuk a topikot, ezért adtam meg az e-mail címet (adatlap). Nekem8, ha nem harapják le a fejünk.
Segíteni azt nemigen tudok, mert még motorral crosspályán sem voltam, de majd ha kész leszel akkor majd megnézném, hogy merre vannak, mert tervezem hogy megyek már nyáron pályázni
Sziasztok!
Elhatároztam megpróbálom egybeszedni a Magyarországon fellelhető cross pályákat, GPS koordinátákkal együtt. Egyébként nem gondoltam volna, hogy ennyi van, de eddig 97darabot szedtem össze. Azonban egy kis segítségre lenne szükségem, van egy pár pálya amit nem tudok pontosan belőni: Mágocs, Foktő, Somogyvár, Bonyhád, Kakasd, Baja, Tapolca, Cserszegtomaj, Csitár, Abda, Dunaföldvár, Pécs, Ács. Ha valaki tud segíteni megköszönöm, google.maps koordináta kellene a pontos helyről, az adatlapomon megtalálható e-mail címre. Köszi
Én is mikor a Zoli ugratott.
Monoron is motoroztam, csak azon a kicsi pályán.Kép ugyan nem készült rólam, de Sanya lefigyelt. A nagyra nem mertem felmerészkedni, kicsit sokan voltatok rajta.
Remélem lesz még ilyen fórumos bandázás még, mert jó volt látni benneteket
Néha kicsit lesodort az ívről, ha elbambultam. De legalább szárította a sarat...
Ha jó idő lesz, látunk téged krosszozni? Supermotozni már láttalak, az szuper volt!
meg szerintem rajtam kivül mindenkinek
Szerintem ha így folytatjuk szétoffoljuk a topikot, ezért adtam meg az e-mail címet (adatlap). Nekem8, ha nem harapják le a fejünk.
Ajkarendek 47.140320, 17.582116
Magyarpolány 47.172652,17.5542
google maps. Ott megkeresed a térképen, jobb klikk útvonal ide.
Nincsenek! Köszi….
Kitudja összesen mennyi pálya lehet
Elhatároztam megpróbálom egybeszedni a Magyarországon fellelhető cross pályákat, GPS koordinátákkal együtt. Egyébként nem gondoltam volna, hogy ennyi van, de eddig 97darabot szedtem össze. Azonban egy kis segítségre lenne szükségem, van egy pár pálya amit nem tudok pontosan belőni: Mágocs, Foktő, Somogyvár, Bonyhád, Kakasd, Baja, Tapolca, Cserszegtomaj, Csitár, Abda, Dunaföldvár, Pécs, Ács. Ha valaki tud segíteni megköszönöm, google.maps koordináta kellene a pontos helyről, az adatlapomon megtalálható e-mail címre. Köszi
Monoron is motoroztam, csak azon a kicsi pályán.Kép ugyan nem készült rólam, de Sanya lefigyelt. A nagyra nem mertem felmerészkedni, kicsit sokan voltatok rajta.
Remélem lesz még ilyen fórumos bandázás még, mert jó volt látni benneteket
Ha jó idő lesz, látunk téged krosszozni? Supermotozni már láttalak, az szuper volt!