Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amikor otthon leszek Crt ki probalhatod igy Sanya bizti jon meg lesni mocit
főleg így egy órányira a nőnaptól de tényleg jó motor nem az a guggolós, pucsítós darab, de ez nem is zavar
megdumáljuk
2004, fekete, nagy mafla tehén ha meg sikerül valakitől egy körre elkérnem, akkor megyek kicsit krosszmotorral naon vicces, szeretem
gratula hozza akkor boldog no vagy
én,nem is szelelek nőknek
by Sanya
az jo ha lesz idod ell jonnel meg nezni szakmailag?vagy ha tudsz az meg jobb
pont jó a méret, nem szoros?
szia(sztok)
z750
nekem a 2. cross mocim ez volt, nagyonkemény
es ilyen mocid van?Sajna en meg nem ismerlek ezzert teszem fel alap kerdeseket,de szeretek ismerkedni es en itt ahol lenne kegy nonek sem csapom a szellet
szép sorminta
jó estét Kakukk úr
oké
szakmai kerdesem Cr 250 95 kiadasrol mi a velemenyed meg fogot ez a tipus vennek egyet
már fent is van
na a motor még nem csalt meg, ez igaz szeretem is nadon
Sanya meg minden nőneműnek csapja a szelet látod, velem etetetné az egész családját
éjfél körűl ne motorozzá má ...nem vagyok én udvarró ló tipus, és ezt az emese izét sem bírom,mert olyan személytelen izé, inkább randi és megfogom a kezít, és már tudja is, hogy járunk, vagy meghúzom a copfját
ahh nem is,De juli vegen otthon leszek segitek versenyt nyerni
csak van egy motorod aki hu hozzad?meg Sanya
Te Rambó vagy faszikám , nem lehetett semmi ...nekem is stukkerral kellene versenyeznem, ha nem tudom megelőzni lelőném
1-2 dolgot itt is be lehetne vezetni
Mért nem kéred el az msn-ét, és akkor még a többiek előtt is járhatsz... Bocs, hogy engem a motorozás érdekelne egy motoros fórumon...