Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csk hülyülök.... elég ha csak bérbeadjuk
áá nem fogok menni vele amig nincs ott ...ha elesek és megzúzom...az elég cink
az tuti 1000 es egy kör... abból megvan a benzinköltség.... most voltam tankolni az autóval.. telbasztam a tankot
ja de előbb megyünk 1-2 karikát vele
akinek 3 motorja van...
nah ez igaz én cross cuccba tolom,de csizma talpára kéne koptató mert sokszor surlódik
Az a baj én már féltem a motort(ott vagy a sok supermotossal és persze hergelnek én meg egyre többet bevállalok )kellene valami játszo motort vennem de akkor börcucc....stb istenpénze nemlenne elég
oksa
riki biztos örülne ha az rmz-t fossá karcolnánk
ja és ő csak 11-12 felé jön utánunk...szal addi bérbeadom az rmz-t
szépen beoperáltad a mocikat
na ezeket már nem kell kikötni
9re szigorúan odaérni!
én uis..de ide azokat nemtom feltölteni
Faisst HOzz rongyokat hogy ne karcolja össze a pótkocsi ketrece a másik 2 mocit
Csö emberek mi már utra készen vagyunk reggel Csolnokra. Nagy nehezen bepakoltam az autóba a motorokat meg a felszerelést ,elötte még lemostam a gépeket, és megint kitakaritottam a légszüröbetéteket.
jó,de sw-t bírjuk nem? wáwáwá nagyon vágyok már pályára,meg majd akkor videózzuk egymást jó?
én meg nagy felbontásba csinálom, és úgy is hagyom
hozom az én gépemet is..azzal majd videózunk
én is úgy szoktam
de egyszerűbb egyből kis felbontással fényképezni...2000 mittomén hányason
Nemtudom(gumikat nemvágom) de kikell probálni hosszu(sok és gyors)kanyarokat hogy birja a tied.Mindenki slickel ment.......
te hülye vagy, paint, nyújtás/döntés és széppen beállítaz valami kevés %ot mondjuk 50, és kész, kb 14.45 mp
irfanwiev---- ctrl + R átállítod a felbontást 1024*768 ra utánna Ctlr + S és már nyomathatod is fel
na fényképező megvan, de ezek a gagyi akksik nem bírják túl sokáig, hozhátnál tartalék akksit , soha nem szoktam utasként felülni motorra, szóval ha elesünk és meghalunk nagyon fogok haragudni
jaja lelehet..de sok idő
kandó jóhely, ott is mindenki utálja a cigányokat, ha tudtam volna megjelölöm azt is
mennyire kell jó? hátul nagyon jó van,tapad mint a picsa,michelin hi sport 150es,elől metzeler mez 3 120as stoppiet nem bírja,kanyarokban tapad