szasztok crossördögök ma haver cr 250 ét volt alkalmam megcsodálni...hogy mennyire veszi a lapot az a gép ...huuu...no meg a hangja totál lenyűgözött és majd rem tesztelhetem is...
bár november óta nem dolgozik a kocsi, aztán anyagilag is elég karcsun vagyunk, szal lehet h a moci árát bele kell invesztálni a fuvarozásba, mivel kb 1 honap mulva kezdünk dolgozni addig meg kell javitani a gépekken ezt azt.... jah meg persze nemsokér jön az adózás is meg stb
nem riasztom el minek riasszam el? utána meg ha megint meghirdetem megismerik aztán fikáznák, tudom h jo motor meg pöpec de ha el kell adni akkor eladom ez van mese nincs ... meg ugy vagyok vele hogy motort mindig lehet venni... csak pénz legyen hozzá
És ezért el kell adjad? mondjuk ha ők vették akkor jogos, de mondjuk ha már egyzser odaadták akkor mért vennék vissza? az én motoromhoz próbáltak volna hozzányúlni...
Mondjuk én akarok egy 125-ös mocit, 3 hét mulva vizsga, utánna tüdok majd érdemben bámészkodni-esetleg utazgatni.
Nyíregyházáról ténnyleg meggondolandó egy 30-40 ezer Ft os utikültség megkockáztatása, szóval nem kell csodálkozni, ha "leszálkázzák" az állapotot és a vételárat.
Az meg természetes, hogy az eladó minnél drágábban akar eladni, az vevő meg minnél olcsóbban akar venni-jót.
Én a helyedben az érdeklődőket elriasztanám valamivel-pl frissen perselyezve, fissen fúrva-vagy hasonlók, amihez a szülők esetleg nem értenek.
És nekiállnék tanulni-hacsak később nincs kilátásba egy ujjabb, jobb moci kicsikarásának a lehetősége:-)
ettől jo kedvetek lesz
Nyíregyházáról ténnyleg meggondolandó egy 30-40 ezer Ft os utikültség megkockáztatása, szóval nem kell csodálkozni, ha "leszálkázzák" az állapotot és a vételárat.
Az meg természetes, hogy az eladó minnél drágábban akar eladni, az vevő meg minnél olcsóbban akar venni-jót.
Én a helyedben az érdeklődőket elriasztanám valamivel-pl frissen perselyezve, fissen fúrva-vagy hasonlók, amihez a szülők esetleg nem értenek.
És nekiállnék tanulni-hacsak később nincs kilátásba egy ujjabb, jobb moci kicsikarásának a lehetősége:-)
fél 7 re értem haza reggel. ..ahoz képest tök korán felkeltem...