Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy holnap melózok,B....... meg!
5eFt /nap,3eFt/félnap de kell jó gumi az utcai nemfogja birni a hosszu(tempos) kanyarokat ezért(sem) nem vállaltam be...
Sztem azokat a képeket számítógépen le lehet butítani kisebb felbontásba
jó vicc http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=52732
bármi érdekel ami nincs messze,meg nem oylan nagyon drága mint mondjuk ering v hring v pring....
remélem bratyóm zsíros képeket fog csinálni holnap...csak az a baj hogy nemnagyon tudom őket feltenni ide..mert 8 megás képek és annyit nemtok feltölteni...de majd megmondom hogy ne 8000es felbontásba csinájja őket
megpróbálok majd jókat csavarni
oksa fényóóóc
Reendben,de van már uj pálya Kakucson jó hosszu/kanyargos szuper, ma lementem(tünk)nézni de nemmentem rajta
kárpitosnál
ott már néztem nem akarok onnan rendelni mert multkor is az F-fun váltókart vettem és nem vált be
parilla kft
Tanácsot akarok kérni hogy hol lehet jó üléshuzatot venni Yamaha Yz re
csőőő. na itt a futó.. felpakoltunk minden megvan holnapra Faiss fél8 Lurdy parkoló.... Hogy nagyfateron miért van 2 óra? hát kérdezd meg tőle... Ő is jön holnap.... Majd kérdezzétek mega vélemyényét a cigányokról
hello mindenkinek
jó kis mandiner...tipikus nyélgázos mélyhomokos csuszkálós
sebaj,1 hónap múlva alkalmas leszek egy swgokart pályázásra,majd vhogy megdumáljuk ha lesz kedved!
Húúúúúúúúúúúú. Nagy a pőrgés nem győzők olvasni.
Nemvaloszinü..........
jó kussolj. lényeg hogy én is fogok vezetni,amikor én vezetek akkor fogsz onboardot készíteni!
nem biztos, spórolsz a benzinnel, és lehet hogy messze lesz a következő kút
akkor nem jössz?
jártak oda régen haverok motorozni a lenti emberkékhez