Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó van na, ez inkább olyan kérdésszerűség volt, hogy nem e lesz sok
dehogy,beszívtál azt rosszul látod
kicsit szétvan csúszva
jó a védőcucc, nekem is pont ilyen van
hülyegyerekjátszanipróbál
Nah felhívtam a palit. Nagyon faja a kis Dr, egy vadőr faxi használta, ezzel járt területre ki. Azt mondta, h mittommiér megválik tőle, de télleg állítása szerint faxa állapotban van. Minden gyári állapotban van, renccám nuku.Uj láncszetett vett rá mostanság. Itt van a közelben ,lehet megnézem majd vmikor.
nemhogy enyémet vennéd
de nemsokára odajutok a gépemhez akkor bekapcsolom a kedvedért !
leginkább azért vagyok kijelentkezve mert nem vagyok bejelentkezve
akartam mondani , hogy az msn-t sose kapcsolom be !
Faxa nagyon!
Holnap felhivom, ha itt van közel, lehet megnézem. Eléggé gyári állapotban van. Még lehet nem hajtották ki a bélését. A rendszám sztem hiányzik róla, mert akkor nem írta volna, h hobbi célra.
nekem is 250 volt az első
hello zozee felvettelek az mzkukac@hotmail.com cimen de nállam nem vagy bejelnetkezve vagy nem fogadtad el?
mert ez most hogy jön ide h durva lenne első crossgépnek? ...én csak kiprobálom...majd remélem legalább is
miért nekem is ilyen volt az első crossgépem
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
fontos info hogy nem mosta le...gondolam azt akarta vele sugallni, hogy mindig ilyen szép tiszta....de akkor vagy nem használja vagy kamus....mert ha megy vele akkor nem ilyen tiszta sehol....pl felni....
ez kicsit durva lenne első cross gépnek
ahm tudttomal 250 ....ilyesmi...de majd leközelebb fotot csin rola
nebasszál
250 -es a cr?
nem
megkeresem
hát nekem most non megteccett....
evenx megnézted a te motorod linket amit betettem tegnap reggel?
Bárcsak nekem is lenne egy CR250
Biztos jó kis gép
persze,tedd fel...átmegyen a mellkasodon yz vel...aztán addig kaparok rajta..amig teljesen át nem megy a mellkasodon..és már a földet fogom kaparni..jól gondold meg