Nah felhívtam a palit. Nagyon faja a kis Dr, egy vadőr faxi használta, ezzel járt területre ki. Azt mondta, h mittommiér megválik tőle, de télleg állítása szerint faxa állapotban van. Minden gyári állapotban van, renccám nuku.Uj láncszetett vett rá mostanság. Itt van a közelben ,lehet megnézem majd vmikor.
Faxa nagyon!
Holnap felhivom, ha itt van közel, lehet megnézem. Eléggé gyári állapotban van. Még lehet nem hajtották ki a bélését. A rendszám sztem hiányzik róla, mert akkor nem írta volna, h hobbi célra.
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
fontos info hogy nem mosta le...gondolam azt akarta vele sugallni, hogy mindig ilyen szép tiszta....de akkor vagy nem használja vagy kamus....mert ha megy vele akkor nem ilyen tiszta sehol....pl felni....
persze,tedd fel...átmegyen a mellkasodon yz vel...aztán addig kaparok rajta..amig teljesen át nem megy a mellkasodon..és már a földet fogom kaparni..jól gondold meg
akartam mondani , hogy az msn-t sose kapcsolom be !
Holnap felhivom, ha itt van közel, lehet megnézem. Eléggé gyári állapotban van. Még lehet nem hajtották ki a bélését. A rendszám sztem hiányzik róla, mert akkor nem írta volna, h hobbi célra.
fontos info hogy nem mosta le...gondolam azt akarta vele sugallni, hogy mindig ilyen szép tiszta....de akkor vagy nem használja vagy kamus....mert ha megy vele akkor nem ilyen tiszta sehol....pl felni....
megkeresem
Biztos jó kis gép