továbbra is az a véleményem hogy take a photo pls... és utánna lehet pofázni...
én vállalom hogy nem vok versenyző (méég) de hétről hétre jobban küldöm.... és igenis felrakom a képeket és várom a kritikát hogy megmondják min kell csiszolni....
de kérdezz meg vkit hogy mi volt kb 3 hete amikor volt egy hasonló nagyszájju emberrel mentünk pár karikát a pályán.... ráadásul nem a saját mocimmal mentem.... az illető bukott 3 üveg whiskyt meg egy tank benzint... mondtam nekihogy egközelebb nagyban játszunk
láttál már tőlem más kanyart te idióta?
nem..akkor meg ne beszélj olyanról amit nemtucc...nem is láttál még motorozni te maki
jézusom..kinek magyarázkodom én
részemről leszarlak..nem reagálok a hülyeségeidre
szeva
Okés Faisst, csak most a barátnőmnél vagyok Pesten ,és nem sok időm van a gép előtt ülni. Majd hétfőn hazamegyek és beszélünk a témáról, ha még aktuális lesz.
jó kiállítást mindenkinek!
én vállalom hogy nem vok versenyző (méég) de hétről hétre jobban küldöm.... és igenis felrakom a képeket és várom a kritikát hogy megmondják min kell csiszolni....
de kérdezz meg vkit hogy mi volt kb 3 hete amikor volt egy hasonló nagyszájju emberrel mentünk pár karikát a pályán.... ráadásul nem a saját mocimmal mentem.... az illető bukott 3 üveg whiskyt meg egy tank benzint... mondtam nekihogy egközelebb nagyban játszunk
nem..akkor meg ne beszélj olyanról amit nemtucc...nem is láttál még motorozni te maki
jézusom..kinek magyarázkodom én
részemről leszarlak..nem reagálok a hülyeségeidre
szeva
jó kiállítást mindenkinek!
szerintem ne égesd magad ezzen a buzi szövegges...csusszál tovább te balfék
miért kell beszólni
egy jellemtelen senki vagy
REMÉLEM LESZ RÁ IDŐM
ha vmi szar nem teszem fel, h alakul.nem?