Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva evenx
na szóval a moci eladó
téged kérdeztelek?asszem nem
neked is jópont
Siki... de a rajtkockákat már felraktuk a cr re meg a troy lee matricákat.. eddig gecijólnézki holnap folyatjuk
Mxmenőkém!

Ha csak azért vagy itt , h vagánykodjál akkor nem ez a te fórumod!

Normális építő jelegű témat szívesen fogadunk, de ilyen hangnemet amilyet te ütsz itt meg, az távol áll tőlünk!
de inkább piában mert utálok gyorsan sokat kaszálni
de ekész jól elanyázunk... pedig nem is nekem szólt be Faisst vedd át a stafétabotot

minnyá jök
gyárilag 42... a hgs dob netom mennyit dob rajta
a hány lovas cr-rel?
na most vagy piában játszunk vagy motorban
nem bunyóra gondoltam.... egy pár karikára pályán nem vagyok autista balfasz aki csak verekdni tud.... verseny..
szép kis rmz
adod itt a menő cssávót buzikám, h mész bunyózni baseball ütővel. aztán ha valaki rádnéz csúnyán összecsinálod magad a baseball ütőd mögött
ha vkinek van ismerőse aki így megcsinálja a CR em akkor azt megköszönöm
namivan megilyedt mindenki egyéb komment?

szal ott hagytam abba hogy spynak akartam egy szép fekete mocit mutatni
hát sztem kajak több van mint neked... én nem kezdek el írogati oltásokat egy topicba újoncként és névtelenül
a fejemre vagy tegyek fel kanyarodós képet

Jah Spalya... említettelek haveromnak (Örkény) mondta hogy ismer téged.... mondta hogy egy Kona találkozón ismerkedtetek össze... és a végére nagyon kész voltál
tudom
de ennél a kanyarnál így sikeredett...
de őszintén nem értem a logikát.... hogy jött a fejem a motorozáshoz?

én tudom hogy nagyon meghatározó emberke vagyok ... de hogy afejem hogy jön ide? mind1 legalább már ezt is tudom.... ebből is lejön hogy buzi vagy... az én fejem nézegeted..

ha seggemet kiraknám kajak rávernéd mi

szarfaszúkám
szerintem no komment, kicsit gyurjá rá!
jóó vicc... sztem mindenki magából indul ki... szal már csak szebb lehetek mint te....

de leszerom mit gondolsz... 1 embernek tetszik aki számomra nagyon fontos és ez a lényeg
Béke! Gyertek ki a sportra, aztán mutassátok meg mit tudtok! Várlak titeket a dirt pályán!
Féjsszt: az úgy abban a formában valóban szar a mozdulat, de "alakul"
Ádi sztem jjjóóóó
mi a vita tárgya ? kit kell kivégezni ?
tééleg skacok komolyan ! égő az adatlapom ? sztem nincs rajta semmi bénaság

sztem csak menőmanó barátunk van így ezzel