Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahogy a te adatlapod elnézegetem egy szerencsétlen gyereket látok aki itt próbál arcoskodni.
óóó vmi hasonlót nekem is be kell szereznem.... persze nem magamnak
inkább olyan képet kérünk, amikor te is benne vagy
nagyon csecse
itt az uj rucim ....
peeeersze
akor meg utánzós csiga vagy, ha ilyen lassan irtad be a szöveget
spy... sztem ne akard átfesteni.... mutatok neked egy szép fekete motor.. ha festesz csakis ilyner!4
bazz egész épelmélyű állapotban vagyok..... már bánom hogy lemondtam a talit a Katával pedig jóóó lett volna.........

de 1 órája még szét voltam esve..... segített ez a sör
akkor még nem volt kint a tiéd amikor én elkezdtem írni
gondoloatolvasó majom
Standar nekem nem tudnád átfesteni a mocimat full feketére?
utánzós majom
pontosan
pontosan
de jöjjenek a nagypofájúak nyugodtan.... szívesen kiosztom mind... legalább gyarapodnak a hsz ek és meglesz a 40 000... és még röhögök is egy jót
bizony bizony onnan van még a virtual topikból
igen Faisst... a sok senkiházi névtelenül simán beszól..... annyira csicskának érzi magát hogy szégyell bemutatkozni
na buzikám.... töltsd ki az adatlapod és várom a képeid hogy mit alakítasz....
1 férfi bemegy a tetováló szalonba, majd közli a mesterrel, hogy egy szép piros Ferrarit szeretne a farkára tetováltatni.
- Rendben. - mondja a mester és elkezdi rajzolni az autót, igazítja, színezi majd így szól:
- Uram, nem akarja a kedves feleségét is behozni hozzám? Hogy teljes legyen a kép, neki meg csinálhatnék egy csinos kis garázst, és ha hazamegy biztosan be tud majd parkolni a Ferrárival. A férfi meghökkenve mondja:
- Na de mit képzel, én meleg vagyok és ezt sértésnek veszem!
Elkezd hebegni a mester, jajjajj elnézést kérek nem akartam megsérteni.
Csinálja tovább a kocsit majd így szól a végén.
- Uram, ez nagyon jól sikerült! Esetleg nem kíván egy traktort csináltatni a zacsira?
- Traktort?
- Persze, ha elakad a Ferrárival a szarban, legyen mivel kihúzni!
azért ez elég szánalmas hogy valaki csak azért regisztrál egy nikket hogy beszólogasson...
hihetetlen hogy milyen idióta,lúzer seggfejek élnek köztünk