Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem rajtam múlik...baszott műhelybe 1 hét alatt nem lettek kész
Reggelt!! Ma elkészítem a hátsó adaptert hihi
Még mindig átépitesz/szerelsz
bazzeg...odamennék...de nincs összerakva egyik motor se
namivan már itt? jó buli volt este...hol voltatok? akkora partyt csaptunk csak dnb meg pendulum...volt ott minden wáááá de kurvajóóóóó volt
jó reggelt kívánok evribodri!!
először is gratulálok kitartó munkájáért evenx-nek ....ja és nagyon köszi tésztahidakat is
faják a képek.................nem bírok menni motorozni mert gézához kell mennem motoralkotóelemekért
majd holnap csapatunk csapat ..........mindenkinek jó motorozást száraz utat nedves pinát !!!!
kimásoltam az egész topikanyagot hátha kitörlik és akkor csak be kell illesztenem
nos mindenki alszik en meg fent na akkor gyorsba vissza ringatom magam bye
Nem semi aktivitas man fitten uden es ez egy maszaert,mocizast meg ertem De ha egy japan gesa akkor meg ertem szepnapot neked es jo mocizast
na meek megmaszíroztatom a hátam meg a vállam with my aztán meg sztem irány a pálya.. közben majd benézek
Sisakot a fejre csizmát a lábra, a mandínerből kinézek a lányra, tetszik neki, hogy izomból megyek, a lejtő végén pofára esek
Yo reggelt motorosok egy nagy kana benzint a tankba es huzni a gazt mint allat de felkeltem es kiderult allmodtam
OHHH látom evenx befejezte amit elkezdtünk este.... ittasan de nem részegen
jÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
reggelt vietnam
haverék is ott voltak a híd-építésen. Nekik nemtudom már mennyit bírt ki de nem olyan sokat
Hajrá fiúk! Gumi ne maraggyon szárazon!!!! Jó szórakozást
na de Én lÉpek is veretni!! nikk helyettted is szÉtrugatom az agyam!ok?:)
az szar. hát akkor jobb is ha otthol maradsz meg gyogyuolsz aztán lehet neki zuzni
a világ legjobb dolgát,betegen nem 100as üzni
Bakkar én néha úgy, hogy majd" magam elé hányok... úgyhogy pihi. Olvastátok a sonline.hu-n a cikket, hogy miképp tesszük tönkre az erdőt?
én is köhögök egy kicsit,de kop kop kop ez nem vészes
A fene egye meg az influenzaszerű felső légúti tüneteket. Mennék én is csapatni, mint állat.
Megyek én is spyal szétveretem az agyam
csá..én meg gratulálnék másodikként
nemsoká megyek zuzatni de fincsi lesz...
Hadd gratulájjak reggel elsőként!
Ezzel a szép képpel búcsúzok el , jó éjszakát mindenkinek!
csak zárojelben (8775)