Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá,biztos úgy megy mint egy szimó
Sira nagyon szép a suzukid.Olyan jó is amilyen szép
Vagyok
Fú senki nem ír mindengki elment motorozni De sebaj egy óra és én se lesezk már itt
Lehet hogy ritka, de vagy 1000autó biztos volt, 1000/20=50 és az már nem rosz
persze van ilyen...pl egy ősrégi dízel golf...az ugy odabaszott mindenkit..mint a huzat...
de az ilyen ritka...20ból 1
Van ilyen sok, de láthatsz ott kint nagy szutyoknak kinéző dobozt, aztán amikor meg nyom egy padlót leesik az állad...
dehogy járok..egyszer voltam kint..akkor is jól betéptem és röhögtem rajtuk mint a szar....
város is televan péntek este ezekkel a nyomorékokkal...nagyon szánalmasak azokkal a 20 éves romhalmaz szarjaikkal...olyan hangja van mintha kb 200al menne...de közbe megy vagy 60 körül
Szoktál menni szigetre gyorsulásira? olyan béna faszok vannak, 50 méteren keresztül füstölő rajtnál egyesben a gumi, ez ciki...
Hy all!!! Erre nem valami fényes az idő és felétek?? De tuti megyek most vagyok túl egy hátsó fékbetét gyerén
tegnap megint tele volt a város a fasszopo "sztrííítrészingesek"-el
annyira szánalmasak bazz...elindulnak a lámpánál..és mire átérnek a zebrán..ami kb 10 méterrel utána van...ott már 4 esben mennek kb
mindig kiröhögjuk öket a faszba...
mondjuk a turbós audi meg a turbós wrx azé durva volt...
de a többi....csak égetik magukat
szigeten volt egy pár szép gép
ez télleg ocsmány
óó bazdmeg mennyit irtatok..nemsok kedvem van visszaolvasni...a másik meg hogy alig látok
Ez undorító.
És jó szerelést
Nem tudom kiből mit vált ki ez a kép ,de nálam a szánalmas kategória.sajnálom az ízlésficamos gazdáját szegény kis kocsinak!
Mindenkinek jó motorozást mára!
én nem vennék alubetétest, mert egy nagy zakózásnál össze is törheti az ujjaimat...
persze aláírom, hogy jobb,mint a sima műanyag, de én félek tőle
Mutassatok már nekem alubetétes kézvédőket.....
egy kakadú vagy
Nekem már megvan a főtengely, az új dugó, a hónolás, a csapágyak, és az új alkatrészek, és tömítés szett. Már csak szimeringet kell szereznem hozzá és mehet a bejáratás!!! Még soha nem csináltam ilyet, félek, hogy meg fog szorulni, mert egy ÁÁÁLLLLAAAATTT vagyok
Akkor nekem is jó soká lesz meg az eleje