Szép napot!!!Mi a zsír?Nem műxik a hsz gyár?Így nem lesz lefaragva a hátrány
Vagy normál módszerrel kell elhúzni a műmályerektől?
Hát akkor nincs más hátra,Varga haveromat kell hogy idézzem,"hadj menjen,hadj szólljon"
Nah a vidiket nézegettem zoozee!
Ádi majd ha leszel ,és kezdenek kifogyni az emberek, akkor kezd el, aztán amikor reggel mész suliba akkor hadd menjen_! lemossuk őket a padlóról!
Amúgy meg megyek aludni , nem leszek egész hétvégn , szóval minden jót, bő gázt a hétvégére!
wr nek a világitó tekersce van benne, oszt világit a teknika, és nem csak lámpás hanem rendszámos is.
zooze.
én ki szoktam cserélni a tűt is egyből. meg ugye a suber csavart hogy nyélgázt lehesen huzni neki.
nem probáltam még a másik tüvel de ha eszembe jut megnézem.
szerda csüt pénteken ott vok a zsemberyben, ha arra jössz keress meg wazze.
a wr is meg az yz is a neten volt árulva. az yz aszem 500 ba volt a wr is akörül.
mentél már a cr -el ??? teccik
itthon maradtam már kicsit kipihenni a suli fáradalmait, rakosgassunk be képeket és akkor gyűlni fog a hsz!
Vagy normál módszerrel kell elhúzni a műmályerektől?
Hát akkor nincs más hátra,Varga haveromat kell hogy idézzem,"hadj menjen,hadj szólljon"
szeva
Ádi majd ha leszel ,és kezdenek kifogyni az emberek, akkor kezd el, aztán amikor reggel mész suliba akkor hadd menjen_! lemossuk őket a padlóról!
Amúgy meg megyek aludni , nem leszek egész hétvégn , szóval minden jót, bő gázt a hétvégére!
és itthun meg maszekolok.
de nem motorokkal
zooze.
én ki szoktam cserélni a tűt is egyből. meg ugye a suber csavart hogy nyélgázt lehesen huzni neki.
nem probáltam még a másik tüvel de ha eszembe jut megnézem.
a wr is meg az yz is a neten volt árulva. az yz aszem 500 ba volt a wr is akörül.
msn be beszéltük