Hali all! Voltam ma suzukiban, utána kérdeztem az alkatrészeknek. Nagyot aláztam, a srác kersgélte a gépbe, én meg mondtam neki fejből mindent. Nézett is rendesen. Aztán meg mondtam, hogy a rajzon a 16-ossal jelölt fogaskereket kérem. Akkor nézett nagyot. Nem értette honnan tudok mindent. Héten megyek megrendelek mindent, és megkérdezem nem kell-e részmunkaidős szerelő/eladó a team-be. :D
48e a 3léptető villa, fogaskeréktengely, és fogaskerék. Héten megy gépműhelybe a főtengely. Kap új dugót, és remélem nem kell hengert hónolni. Aztán csapágyak. Kész anyagi csőd. Már tuti nem adom el a bringát.
aha,mondták,h járnak hozzátok.Jó csóka az öreg nincs vele gixer,rendes volt,nem cigánykodott.csak kíváncsi természetű vagyok lehet,h pár év mulva mi is ilyen elveteműlten fogjuk motoroztatni a fiainkat
Nem rossz.Ügyes a gyerek,bár még a 125-ös egy kicsit nagy neki,mind a magassága,mind a teljesítménye.Igazándiból még lenne 2éve a 85-ben,csak mind mondták nincs zseton a tuningra amivel ott mindenki megy.A 25-össel meg lényegében szintén van 2éve hogy beleerősödjön a kategóriába,és addig hátha összejön a pénzük egy ütőképes motorra.Meghát mivel tényleg elég gyors,hátha találnak valami jó sponzort.Az öreg nem sokat viccel,mert elindítja a gyereket nálunk az MX2 ob-n,és ki akarnak járni a Szlovák bajnokikra is.
hú basszameg ! nem birok vissza olvasni k*rva sokat írtatok
48e a 3léptető villa, fogaskeréktengely, és fogaskerék. Héten megy gépműhelybe a főtengely. Kap új dugót, és remélem nem kell hengert hónolni. Aztán csapágyak. Kész anyagi csőd. Már tuti nem adom el a bringát.
minek kell beérni őket?
erről szerintem emg nem kéne beszélni
gondolom
ahhoz kell algoritmus
de ha megtalálják hogy ádi volt, akkor bannolják a picsába és a topicot is törlik...
este ugrunk párezer hsz t... csak még nincs kész az algoritmus... beérjük a műmájerokat
Nagyon fasza volt,már hiányzott a kicsikém