Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha minden nap ennyi meglenne akkor behoznánk a lemaradást
sziasztok
hú basszameg ! nem birok vissza olvasni k*rva sokat írtatok
cr nek jó a felnije
sztem hayd a farncba.. add el alkatrésznek és vegyél egy crossgépet
presztizskérdés....
76 cr ,81 rm
Hali all! Voltam ma suzukiban, utána kérdeztem az alkatrészeknek. Nagyot aláztam, a srác kersgélte a gépbe, én meg mondtam neki fejből mindent. Nézett is rendesen. Aztán meg mondtam, hogy a rajzon a 16-ossal jelölt fogaskereket kérem. Akkor nézett nagyot. Nem értette honnan tudok mindent. Héten megyek megrendelek mindent, és megkérdezem nem kell-e részmunkaidős szerelő/eladó a team-be. :D
48e a 3léptető villa, fogaskeréktengely, és fogaskerék. Héten megy gépműhelybe a főtengely. Kap új dugót, és remélem nem kell hengert hónolni. Aztán csapágyak. Kész anyagi csőd. Már tuti nem adom el a bringát.
hopsz lebuktunk
mi értelme van?
minek kell beérni őket?
erről szerintem emg nem kéne beszélni
aha,mondták,h járnak hozzátok.Jó csóka az öreg nincs vele gixer,rendes volt,nem cigánykodott.csak kíváncsi természetű vagyok lehet,h pár év mulva mi is ilyen elveteműlten fogjuk motoroztatni a fiainkat

gondolom
ahhoz kell algoritmus
de ha megtalálják hogy ádi volt, akkor bannolják a picsába és a topicot is törlik...
meghekkeljük
Nem rossz.Ügyes a gyerek,bár még a 125-ös egy kicsit nagy neki,mind a magassága,mind a teljesítménye.Igazándiból még lenne 2éve a 85-ben,csak mind mondták nincs zseton a tuningra amivel ott mindenki megy.A 25-össel meg lényegében szintén van 2éve hogy beleerősödjön a kategóriába,és addig hátha összejön a pénzük egy ütőképes motorra.Meghát mivel tényleg elég gyors,hátha találnak valami jó sponzort.Az öreg nem sokat viccel,mert elindítja a gyereket nálunk az MX2 ob-n,és ki akarnak járni a Szlovák bajnokikra is.
meglesz hekkelve?
nézegetem a transworldmotocrosst jó ki képek vannak fenn

este ugrunk párezer hsz t... csak még nincs kész az algoritmus... beérjük a műmájerokat
Hali.Na végre 23 nap motorozás nélkül,ma kimentem és szét saraztam az agyam...
Nagyon fasza volt,már hiányzott a kicsikém
na mivan nincs téma hogy ennyi képet toltok be?