Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy váltom.....egy havernak kell moci
csá mindenkinek
Szasz mindenkinek
Mai ökörködés..kicsit giccses ez a lemnő napba ugrás nem ?
én nem tudok sajnos
Leváltod a GasGast?
Nem tud valaki jó állapotban lévő Honda CRM 250 vagy Suzuki RMX 205-est 300 000Ft-körül?
giorgio megvolt a tesztelés????
Ejjj,ma kromofágosztam és nem maradt hús a kezemen
császtok!
faszák a videok, a tiétek is Csanaki meg Kerkyraé is zsír !!
én is sároztam ma egy kicsit...
Gratula a videohoz
Szasztok!!!!Mi vidink is fent van végre valahára!!!Thx Huzu!!!Voltunk csapatni fffúú megin jól össze sároztam magam de jó volt!!!
ádibácsi érdemeslene egy szerelövel felveni a kapcsolatot .Köszönöm MX .Ja fasza a gép nagyon pista001.Feljöt a siratoparton a pályán mint álat, nekem nagyon bejön és a fiam is nagyon szereti vagyis imádja és nekem ez a fontos .
Lefilmezzük a te mocidat is, és a tuloldalon kxf lesz belöle
tudom,hogy a 80as cr-böl lett 250 kx-f de én meg mondom,hogy nekem a 25ös kx-böl csinálhatnátok 250-es kx-et
Az pont a cr volt nem a kx.
nekem is varázsolhatnátok a 25ös kx-böl egy 250-est
hát óvatosan kell a légszűrőnél mosni de sztm nem túl egézséges ha vizes
Sziasztok. Kész az uj videó nézzétek meg.
remélem csak a gyertya pipás dolog! hogy lehet motort mosni hogy a láégyszürő ne legyen vizes? az árt neki nagyon?
nekem olyan nincs rajt sajnos! mármint csilli villi! festék az van de nem szép! azt hiszem atomjaira szedem és megpucolom.de ki rakja össze? :(
nemlehet h valahogy beázott a gyujtás?? vagy valahol a gyertyapipánál vizes v vmi hasonló??
hát én nagynyomásuval nem szoktam mosatni...sztem levinné még a csilli-villi festéket is...
hello mindenki! lemostam nagynyomásuval az mtx-et!
HAZAFELÉ KÖHÖGÖTTutána csak alacsony fordulaton ment az utsó 10métert megg toltam! vajon csak a légszűrő ázhatott át? ötletek?
ok tesa!
ha itthonlesz megérdeklődök mindent ...bár nem lesz olcsó mert ugye nálam kell fizeted ...