Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ámerikai salakmorot
Salakmotor???!!!
Quad I LOVE YOU
Vagyis érdekes a szituáció, mivel a kerékagy az első keréké, de a ráf sztem már egy rendes 17es hátsóés arra a nagy gumma,vagy esetleg lehet első ráf is egy jó ballos gumival.Faxa se tudja mire jó ez
Ha jobban megfigyelitek, akkor egy hátső kerék van betéve előre
LOL!
tud valaki infót erről a motorról ? azonkívül hogy KTM
miért nincs elsőfék és miért nincs sárvédő ?????
azt tudom hogy neki több mint 1 misiben volt a motor...
full gyári alkatrészek több100ezer forintért...
ő full zsír állapotban adta el hugyé szaré...gecinagyot bukott rajta..
szal nem ő baszta tönkre
Lécci kérdezz már utánna, hogy mikor volt felujítva, stb vagyis ő milyen állapotban adta el. Előre is kössz!
Bocsi...csak este filmet nézünk csajokkal és azért kérdeztem
nemtudom....majd este beirom...de aztmondta hogy nagyon olcsón 3 körül vagy valami ilyesmire emléxem
akkor nem tudod mennyiért passzolta Zsolt el?
Elmegyek és alszok egyet, aztán megnézem a képeket.
mind2 forditott...
kilépett msn ről...szerintem elaludt...monnyuk tegnap amit este műveltünk....meg ma melózott is...szal nem csodálom hogy alszik
Mert az egyik fordított a másik meg sima.
Vagy csak nagyon fáradt vagyok
Miért nem?
Ugyanaz , csak az egyiken még csupasz, a másikon pedig telóharisnya és műanyag védi. ennyi a különbség. Mostmár biztos vagyok benne, hogy egyforma!
De az első teló az nem
hat hallal van kolcson moci vagy meg az sem melo eve lesz ez sajna "eves Ciprusi melot tervezek szoval bicaj marad es utana meg lesz nem akkarok hitel cuccot
veled mi van motor ügyileg?
Szevastok hogy vagytok?Szeva tesa mi a palya kegyetlet cool a mocid es a hangja is jol muzsikal kuld mar at Msnen
Zsolt mennyiért adta el szted?
amúgy az eladó azt hintette, hogy ő csináltatta, meg bla bla, meg hogy ez ien jó olyan jó amolyan jó.Tudod, olyan tipikus Magyar aki elakarja adni a xart....Meg hogy szerencsétlen mennyit költött már rá stb stb
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=53237
itt a hirdetés különben
nemtom....biztos valami seggfej volt és 6an használták eccerre
Figy mostmár tutira biztos vagyok benne, hogy egy a motor. Én is képekből jöttem rá. A pufó tutkó ugyanaz, az ültette a bogarat fülembe, és onnantól kezdve kezdtem felismerni a gépet. A kormány más benne, mert már egy pazzaz volt rajta, Zsolt meg még mással használta. 380 lett volna az irányár, friss hengerrel, 1500km-t menve a felujítás után stb....Kompresszió szál se volt már a motorba, menni nem ment, 60km/h volt a végsebesség.Szóval a faxi hazudott orba szájba a motorral kapcslatba. Hogy lehetett ilyen kevés idő alatt szétgyilkolni?????
ugyan az a motor
Még a telója sem ugyanaz