Vagyis érdekes a szituáció, mivel a kerékagy az első keréké, de a ráf sztem már egy rendes 17es hátsóés arra a nagy gumma,vagy esetleg lehet első ráf is egy jó ballos gumival.Faxa se tudja mire jó ez
azt tudom hogy neki több mint 1 misiben volt a motor...
full gyári alkatrészek több100ezer forintért...
ő full zsír állapotban adta el hugyé szaré...gecinagyot bukott rajta..
szal nem ő baszta tönkre
Miért nem?
Ugyanaz , csak az egyiken még csupasz, a másikon pedig telóharisnya és műanyag védi. ennyi a különbség. Mostmár biztos vagyok benne, hogy egyforma!
hat hallal van kolcson moci vagy meg az sem melo eve lesz ez sajna "eves Ciprusi melot tervezek szoval bicaj marad es utana meg lesz nem akkarok hitel cuccot
Zsolt mennyiért adta el szted?
amúgy az eladó azt hintette, hogy ő csináltatta, meg bla bla, meg hogy ez ien jó olyan jó amolyan jó.Tudod, olyan tipikus Magyar aki elakarja adni a xart....Meg hogy szerencsétlen mennyit költött már rá stb stb
Figy mostmár tutira biztos vagyok benne, hogy egy a motor. Én is képekből jöttem rá. A pufó tutkó ugyanaz, az ültette a bogarat fülembe, és onnantól kezdve kezdtem felismerni a gépet. A kormány más benne, mert már egy pazzaz volt rajta, Zsolt meg még mással használta. 380 lett volna az irányár, friss hengerrel, 1500km-t menve a felujítás után stb....Kompresszió szál se volt már a motorba, menni nem ment, 60km/h volt a végsebesség.Szóval a faxi hazudott orba szájba a motorral kapcslatba. Hogy lehetett ilyen kevés idő alatt szétgyilkolni?????
LOL!
miért nincs elsőfék és miért nincs sárvédő ?????
full gyári alkatrészek több100ezer forintért...
ő full zsír állapotban adta el hugyé szaré...gecinagyot bukott rajta..
szal nem ő baszta tönkre
kilépett msn ről...szerintem elaludt...monnyuk tegnap amit este műveltünk....meg ma melózott is...szal nem csodálom hogy alszik
Vagy csak nagyon fáradt vagyok
Ugyanaz , csak az egyiken még csupasz, a másikon pedig telóharisnya és műanyag védi. ennyi a különbség. Mostmár biztos vagyok benne, hogy egyforma!
amúgy az eladó azt hintette, hogy ő csináltatta, meg bla bla, meg hogy ez ien jó olyan jó amolyan jó.Tudod, olyan tipikus Magyar aki elakarja adni a xart....Meg hogy szerencsétlen mennyit költött már rá stb stb
itt a hirdetés különben