Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet róla szó...de én csak1ben tom elhozni...aztán meg rajtam marad akkor ....az gáz.
Gyuri, 4500am van!
igazad van dani
utálllak
nem visszatérni kell rá,mert vagy kell vagy nem,holnap tudom elhozni ha kell...
Esélyed sincs a Gyurinál, jó nagy zsidó
nem köszi ilyeneket már én is leszedek
ok
de lehet hogy visszatérek még erre a témára
jó hát vegyed ahonnan akarod,nálam ennyi.
nekem is kéne
de jó lenne olcsóbban
Pont most nincs pénzem ,pedig kéne első gumi
nem kell a gumma zé? jó állapotúak!!!
szia evenx!
csomagot várom írd rá mennyi a mennyi
hát mond6ni pihi de nem kis rohangálás bevásárlás holnap egyik gyerek szülinapi zsúrja lesz arra készülődtünk meg új ágyat kellett összecsavarozgatnom most nemrég voltam szlovákiába sörért a gyereknapra na nem az a felnőttenek lesz és most megyek garázsba alufóliáért mert megöl az asszony mindjárt jövök .....
van egy igazolatlan orám,és azért kéne tényleg nem tudtok valahonnan??
holnapra kellene h kell e vkinek,mert akkor elhozom! 5e/db vagy 18e az összes....
üdv Zee!
Akkor pihi volt otthon? a csomag hétfőn fog szárnyra kellni hozzád, majd rákötöm egy postagalambom lábára . Szóval sztem szerdán tutkó ott lesz majd!
C 16 110/100-18
C 04 120/90-18 *2
C11 90/90-21
80%os gumik 5ért eladóak,érdekel vkit?
ha tudnátok milyen feneke van a fanninak.... jaj ezért megint mit kapok
ja bocs.......spy akart lenni
na jó estét! Csana egyél pörköltet ne kakós csigát! bár mindkettő ugyanolyan büdös!
na megyek mert nem tudom korroigálni mit írok és még megsértek valakit! rájöttem egy nagy titokra: ha a heinekent összekevered egy jó 5puttonyos tokaji aszuval istenien fejbevág! ja és elött emotorozzatok kb 4órát! huhh és mégis mozog a föld! de ez a rohadt ágy miért?????
siki mi lett a fogaddal....megvágtad magad?
amúgy Isten hozott a topikban Fanni ja és boldog szülinapot kerkyra !...veletek kéne motoroznom nem rontanám az átlagéletkort a csapatotokban
úgy mentem volna én is motorkázni de még nem gyógyultam meg, de kövekező hétvégére már remélem jó lesz a kezem
Keryka boldog szülinapot!!!!!!!
Jóvan már!!!! Este vab már megláccik...........................
ha nem olvasom hirtelen másnak hittem azt a zacskóban!