Figyejj Szecsu! Bizti nagyon bosszant, de ne bánkóggy! Képzeld el a hekkert, ül a büdös szobában a gép előtt, ahelyett, hogy a családjával lenne, vagy a haverjaival motorozna és az okoz neki örömet, hogy kárt csinált valakinek. Igaz, haszna nincs belőle. Tudod mit, ettől élvezzen a gatyába!
Apropó,majd el is felejtettem hogy valami rendes,tisztességes államporgár,valószínűleg motoros színpatizáns megheckelte az egyesület home lapját.Így most még ugyan működik,de frissíteni nem lehet!Legalábbis mi nem bírunk hozzáférni.Nincs mese váltunk egy domaint,és újjult erővel nekilátunk ismét.Ami ezután megjelenik a fairplay.uw.hu-n azért felelősséget nem tudunk vállalni/sajnos/
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani annak aki ilyenbecsületes módon járt el.Büszke lehet magára!!
Csak azért írtam le ezeket,hogy hátha olvassa az érintett és egy kicsit magába száll!!!
Kösz Szecsu!
Szeptemberbe 2en voltunk.....
Elöte nagyon el volt hanyagolva mindenki utálta szar volt....most rendszeresen járank ki kb velünk együt 6an..., de olyan 15emberrel találkoztunk már ott....
Tavaszal lehet jön egy bobcat földet már hoztak, remélem lesz belőle valami, csak más mint ásóval....
Nagyooooon nagy! :))
Sétálok most hazafele a járdán a Váci út mellett a Duna plazatól, azt látom hoyg előtem valaki fehér verseny supemototval forgolódik(semmi világítás, verseny!) azt eltépi neki mint állat full nyitott dobbal. 50m múlva a Vácin elrobok mellettem egy DRZ-s fíllingesen crosscuccban... nagyon fílinges! :)) odeérek ahol forgolódott a supermotos és épp készülök bemenni haza a kapun, mikor megint megjelenik, természetesen menetiránnyal szemben az egyirányú utcán, megfordul és nemhiszem hogy rosszulláttam , de egy alig pár éves kisgyerek a tar kopasz bukó nélküli faszi ölében, megfordul és megint tépi neki tovább, hoyg csak zörögnek az ablkaok etse, világítás nélkül a nyitott dobbal!!
Na jó estét!Kitartás Siki,a pályaépítés nálunk is valahogy így kezdődött,és mostmár egy eléggé használható pályát sikerült összelapátolni.Igaz ehhez el kellett telnie majd tíz évnek,de legalább megvan és a miénk!!!.Az biztos hogy egyszerűbb lerakni az 1500-at és csak motorozni kell,de oda csak akkor mehetsz és addig maradhatsz amig engedik.
csak élezi a karmait
próbálkozik... nem az ilyen oldalak a nagy fogások
Lehet nem állították át az emailt és akkor megkapod a kódot.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani annak aki ilyenbecsületes módon járt el.Büszke lehet magára!!
Csak azért írtam le ezeket,hogy hátha olvassa az érintett és egy kicsit magába száll!!!
sztem egyébként zsir gép!!!!
vélemény?
de más géppel meg más... sztem
Szeptemberbe 2en voltunk.....
Elöte nagyon el volt hanyagolva mindenki utálta szar volt....most rendszeresen járank ki kb velünk együt 6an..., de olyan 15emberrel találkoztunk már ott....
Tavaszal lehet jön egy bobcat földet már hoztak, remélem lesz belőle valami, csak más mint ásóval....
Mi annak a taktikája???? mert ha nem jól csinálod, akkor nagyot esel
Sétálok most hazafele a járdán a Váci út mellett a Duna plazatól, azt látom hoyg előtem valaki fehér verseny supemototval forgolódik(semmi világítás, verseny!) azt eltépi neki mint állat full nyitott dobbal. 50m múlva a Vácin elrobok mellettem egy DRZ-s fíllingesen crosscuccban... nagyon fílinges! :)) odeérek ahol forgolódott a supermotos és épp készülök bemenni haza a kapun, mikor megint megjelenik, természetesen menetiránnyal szemben az egyirányú utcán, megfordul és nemhiszem hogy rosszulláttam , de egy alig pár éves kisgyerek a tar kopasz bukó nélküli faszi ölében, megfordul és megint tépi neki tovább, hoyg csak zörögnek az ablkaok etse, világítás nélkül a nyitott dobbal!!
kommentálom az eseményeket