Ahogy néztem az idei dakaron kicsit vegyesebb lesz a mezöny mint megszoktuk....
650, 660, 690Rally
450 WR F
450 CRF X, XR 400 , 650es XR
525 EXC, 450 EXC, 125 EXC , LC4, 400as EXC
Pai 525 XC(ez mi a picsa? tán vmi átalakitott ktm?)
Egy cseh 400as DRZ-vel, 450es DRZ
Egy spanyol őrült Rieju-val...
450es RXV
quadosokat nem irom
Kurva jó kis mezöny, sok érdekeségel számomra
egy idő után mindenki ugy lesz vele,h inkább fizetek 1500at a fasza megtúrt pályáért és nem szarakodok a mások által szétmotorozott pályával!Nekünk is volt fasza pályánk,csak megturattuk csomó pénzért aztán mire legközelebb mentünk a simsonosok,lovasok,endurósok/nem tudnak ugratni!/szét b.....ták! inkább utánfutóra vágom és ha nincs liszensz/nekem van,tehát ingyé/akkor 1500ért mocizok tuti belocsolt pályán nyáregyen.
Énis belefáradtam mindenki leszarja akkor mondom én is.Ha akarok meni pályán akkor inkáb elmegyek asztán kifüzetem aszt az 1000 forintot.Jóbb eszt csináltam volna edig is.
egy az amit Standar mond,közelebb van, tehát kevesebb benzin amig oda érünk..tudom nem egy komoly szempont, de én így is nézem..
nameg solymár lehet hogy kicsit nagy falat még, itt meg mi nagyobbitjuk magunknak az ugratókat ahogy épp megy már, nameg ha valami nem tetszik át tudjuk variálni...én mondhatjuk hogy jóformán ez a MI PÁLYÁNK! kivéve azt hogy egyre többen vagyunk
kérdé mit látunk majda TV-ben ebből?
ő a mi 125ös EXC-s barátunk.....szegényt hova fogja pörgetni a papi hogy menjen?
mekkora má? 125ös EXC szegény dög ott a sivatagba
650, 660, 690Rally
450 WR F
450 CRF X, XR 400 , 650es XR
525 EXC, 450 EXC, 125 EXC , LC4, 400as EXC
Pai 525 XC(ez mi a picsa? tán vmi átalakitott ktm?)
Egy cseh 400as DRZ-vel, 450es DRZ
Egy spanyol őrült Rieju-val...
450es RXV
quadosokat nem irom
Kurva jó kis mezöny, sok érdekeségel számomra
főleg annak a hzsolti nak
180as, elég szép lenne ha lecserélném a sárvédőket, meg az első lámpát, de már nem költök rá.
euro sport
én holnap motorozom egyet
solymári pálya türhető...csak a talaja geciszar...
de mind1..
edzeni megfelel
nameg solymár lehet hogy kicsit nagy falat még, itt meg mi nagyobbitjuk magunknak az ugratókat ahogy épp megy már, nameg ha valami nem tetszik át tudjuk variálni...én mondhatjuk hogy jóformán ez a MI PÁLYÁNK! kivéve azt hogy egyre többen vagyunk