Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cseréld el cr-t az exc-re annyira megvagy áldva vele,hát legközelebb kérd el egy karikára,nem rosz kis gép amugy általában ha valami felnött kiprobálja nagy undorral ráül,hogy milyen kis szar pöcsköszörü ez csak egy 80as stb...aztán mikor mennek vele egy karikát mindegyik fu igy fasza ugy fasz és ez csak 80as?
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
ezt a gépet mondtam ma neked,nagyon babán néz ki
Jaja persze!! Én meg a kis 80-as cr-re lennék kiváncsi mert eléggé szedte a lábát így szemre 25-össel már mentem egyszer azis kapar ám rendesen
fuu geci az zsivány gép mit már modntadm nagyon tetszik,ha összejönne löhetek vele egy karikát
Jaja azt szeretnék csak 1 kicsikét drága... Majd megláéssuk most kölla lóvé
gerre miért adod el a kötömét? mi lesz helyett csak nem 300as
de lehet h könnyen tévedek
de hiddel ,hogy azért adja el nemrégen monta kicsiricsi
nem azért adja el a Hajdi a KTM-et, hanem azé mert nem használja, és csak ott áll neki inkább a 2,0-ás turbidiesel 5-ös golfal mészkál
nah hát akkor ez van.....cső mkinek
125 EXC,de lehet hogy már eladta,mert rendszámosat akar...
Csá mindenkinek
jaja.....attila az osztálytársam volt és még régen mikor még nagyrobival mászkáltam motoroztunk együt egy jót a medve farm megy igy veres környékén....ugy tudom attilának meg yz125öse van...hajdinak ktmen???milyen/mekkora?
Pihend is ki magadat mer holnap ásót ragadunk és kezdőthet a munka
Na jóéjt mindekinek, fáj a hátam úgyhogy inkább lelépek
Egészenvéletlenül ismerem mindet ...Te honnan ismered őket?? Hajdikának KTM-je vana mellesleg 2 utcával aréb lakok tőle többiekét nemtom...legutóbb robigóval szaladgáltak
bocsi h zavarlak,de nem ismersz veresen olyat Hajdi zoli,meg tőzsér .....,vagy krizsán attila?mert ezek motorosok veresen
Szija
94"es papírjai,de ténylegesen 91-es
Sajna már van programom gomez
Szép estét elissa
93as Gyuri volt motorja nem?
Szép estét srácok
jah,ez esetben elnézést kérek ,és te kijössz kertesre?
ezt nekem írta Siki