Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huuu..megint tiszta green peace...a helyzet
Én mindig csak kitaposott óton megyek, bringával is meg mocival is, annak meg nem tudom milyen kárt tudok okozni. Egyébként én állatvédő vagyok wwf-tag szóval én meg főleg nem értem hogy mi bajuk van.
Igazad van mondják hogy szemetelünk az erdőbe olajosflakonokat dobunk el hát szerintük én az erdőbe cserélek olajat ???????????
tudjátok hoy mi az anyüs mértékegyságe?
gondolom vmi autoszerelő brigád.....de izlésficamosak
Ha rájöttetek ki az szólj, majd meglátogatjuk, és jól elbeszélgetünk vele
bocs a kicsit tanyasi stílusért, az elírásokért, és a hejjjessirrásí hibákért!
én vagyok....a mai nap tanulsága! a jó kurva anyát az öszes szemetelőnek, ha nekem mégegyszer valaki azt meri mondani hogy mi motorosok szennyezük az erdőt, azt kiviszem pályára, és belököm a szmétbe amit vmi tetves geci az út közepére baszott le. jelzem az egyik kartonon a meteor óbuda felirat olvasható....ha már olyan geci hogy a az autó hűtőket, benzinszűrőket, rozsdás kést, pezsgős, sörös miegyéb üvegeket, nagy müanyag kuka tetejét.....kinött sazros cipőt ilyesmiket neki az erdőbe kell lekurni, akor mi az anya picsájárt nem tolat a szarjával be a gazba, miért az utra....de eleve vigye be vmi szemét telepre....nem kell az az erdőbe....
de találkoztunk a környékbeli erdészel is, azt mondta hogy ő nem ugatja le a motorosokat bicósokat, ugyis a kitaposott uton mennek aki meg nem az olyan elenyésző hogy csak szol neki hogy ott legyen szíves ne.....jófej ember, ugy gondolja hogy a sok barom szemetelővel van inkább a gond....mondta hogy majd figyel arra is hátha elkapja azt aki rendszeresen ide horja a szemetét....
ma volt kis ásni való, holnap kis motorozás, és finomitás az ásóval
aha,azthittem már,hogy nem jön be a pályázás
hát jah...
énis
én vagyok
jó nagy a tömeg itt ma
Szeretem a pályát csak időm nints sajna lűném neki mint állat!!!
a fehér-kék-fekete...és a piros a letszebb legalább is nekem...non királyak ezek a sisakok
mivel lehtne felkötnia a kipufomat hogy ne szakadjon mindig le? amúgy sziasztok!!
énis motorznék 100000-el,és a pálya?neked nem jön be annyira?
az se baj ha nem olyan meredek, de akkor legyen hoszabb
Nem annyira jók azok a falak mer vannak sokkal jobbak is csak mán motoroznák heeeeee
pucolj meg egy zsák hagymát aztán majd sirhacc eleget
annyira jok azok a falak?
festett
Helló!Te ezek hogyé vannak???Festett vagy matricás?
sírni akarok
oksa,,,,akkor délután meg megyünk sirni tudod a telszámom majd hivj,hogyha ráérsz
Hádde hónap is dógozok akkor mennnyetek oszt délután meg megyünk sírni