Én mindig csak kitaposott óton megyek, bringával is meg mocival is, annak meg nem tudom milyen kárt tudok okozni. Egyébként én állatvédő vagyok wwf-tag szóval én meg főleg nem értem hogy mi bajuk van.
én vagyok....a mai nap tanulsága! a jó kurva anyát az öszes szemetelőnek, ha nekem mégegyszer valaki azt meri mondani hogy mi motorosok szennyezük az erdőt, azt kiviszem pályára, és belököm a szmétbe amit vmi tetves geci az út közepére baszott le. jelzem az egyik kartonon a meteor óbuda felirat olvasható....ha már olyan geci hogy a az autó hűtőket, benzinszűrőket, rozsdás kést, pezsgős, sörös miegyéb üvegeket, nagy müanyag kuka tetejét.....kinött sazros cipőt ilyesmiket neki az erdőbe kell lekurni, akor mi az anya picsájárt nem tolat a szarjával be a gazba, miért az utra....de eleve vigye be vmi szemét telepre....nem kell az az erdőbe....
de találkoztunk a környékbeli erdészel is, azt mondta hogy ő nem ugatja le a motorosokat bicósokat, ugyis a kitaposott uton mennek aki meg nem az olyan elenyésző hogy csak szol neki hogy ott legyen szíves ne.....jófej ember, ugy gondolja hogy a sok barom szemetelővel van inkább a gond....mondta hogy majd figyel arra is hátha elkapja azt aki rendszeresen ide horja a szemetét....
ma volt kis ásni való, holnap kis motorozás, és finomitás az ásóval
de találkoztunk a környékbeli erdészel is, azt mondta hogy ő nem ugatja le a motorosokat bicósokat, ugyis a kitaposott uton mennek aki meg nem az olyan elenyésző hogy csak szol neki hogy ott legyen szíves ne.....jófej ember, ugy gondolja hogy a sok barom szemetelővel van inkább a gond....mondta hogy majd figyel arra is hátha elkapja azt aki rendszeresen ide horja a szemetét....
ma volt kis ásni való, holnap kis motorozás, és finomitás az ásóval
annyira jok azok a falak?