igencsak rá is basztam....dungeon nem volt, másikféle no fear se volt...vettem egy cemoto térdvédőt+scott kesztyűt és a hipernyagy "akció" miatt 3ezret spóroltam
Na ja.Mit nem adtam volna érte ha ilyen idős koromban egy ilyen motorhoz jutok....Holnap megyek majd be hozzájuk,és meglesem a kiscsávót hogyan is akaszt.Lenn a dunaparton a kavicsosban trenírozik,az apja szerint egész ügyes.Ídáig bmx-ezett/elég jól/úgyhogy én is kiváncsi vagyok hogyan is bírja a bringás tudását kamatoztatni a motorsportban.
Sziasz mindenki.Épp előbb kaptam a hírt hogy a kollégám fia már olyan szinten nyüstöli a pitbike-ot hogy, a jövő héten hozzák vissza némi javításra és olajcserére.25.-e óta sikerült belemotorozni 8 üzemórát!!!!Igazi vérbeli crosser lesz a kissrác mert a szar idő meg a hideg sem szegi kedvét.Hát azt hiszem jó kis karácsonyi ajándékot szereztünk be a juniornak.Vagy nem?
Látom mindenkinek jó Jézuskája volt ...remélem kellemesen teltek az ünnepek...nekem igen ....jah jó a crossszerkó-mibe fáj egy ien?nem tudom h majd miet vegyek crossszerkót/ez már régota tecc/ v enduros textil kabi+naci... ...hmmm...
Látom gyártottátok rendesen a hsz-eket!
biztos fülig ért a szája akis szarosnak
ez a legjobb párositás télen
vagy vezsel egy protektoringet, egy mezt, egy ttérdvédőt,egy nadrágot, meg egy csizmát