Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igencsak rá is basztam....dungeon nem volt, másikféle no fear se volt...vettem egy cemoto térdvédőt+scott kesztyűt és a hipernyagy "akció" miatt 3ezret spóroltam
Sziasztok
Látom gyártottátok rendesen a hsz-eket!
Na ja.Mit nem adtam volna érte ha ilyen idős koromban egy ilyen motorhoz jutok....Holnap megyek majd be hozzájuk,és meglesem a kiscsávót hogyan is akaszt.Lenn a dunaparton a kavicsosban trenírozik,az apja szerint egész ügyes.Ídáig bmx-ezett/elég jól/úgyhogy én is kiváncsi vagyok hogyan is bírja a bringás tudását kamatoztatni a motorsportban.
nekem is fülég ért volna a helyében..
dede...
biztos fülig ért a szája akis szarosnak
nekem van crosszerkóm..meg cordura endurós dzsekim is
ez a legjobb párositás télen
Sziasz mindenki.Épp előbb kaptam a hírt hogy a kollégám fia már olyan szinten nyüstöli a pitbike-ot hogy, a jövő héten hozzák vissza némi javításra és olajcserére.25.-e óta sikerült belemotorozni 8 üzemórát!!!!Igazi vérbeli crosser lesz a kissrác mert a szar idő meg a hideg sem szegi kedvét.Hát azt hiszem jó kis karácsonyi ajándékot szereztünk be a juniornak.Vagy nem?
hát nem tom..majd lex vhogyan...lehet h megvárom h haverék menyjenek olaszba januárban és akkor onnét hozatok,ott olcsóbb...
vegyél crosszserkót
vagy vezsel egy protektoringet, egy mezt, egy ttérdvédőt,egy nadrágot, meg egy csizmát
ezt nem is ide akartam írni,de mind1..
Látom mindenkinek jó Jézuskája volt ...remélem kellemesen teltek az ünnepek...nekem igen ....jah jó a crossszerkó-mibe fáj egy ien?nem tudom h majd miet vegyek crossszerkót/ez már régota tecc/ v enduros textil kabi+naci... ...hmmm...
szasz crossördögnő
Szasztok crossördögök
én is ittvok... az uj páncél be lett járatva.... motoroztam vele 1 és fél órát,majd a végén elestem
szoktam te butus
mindenki röhögőgörcsöt kapott...borotválkozz
nah mi van már?
nem abba megkell hozzá borotválkoznom mert kurvára szúrja a pánt az állam
fogadjunk,hogy abba aludtál?
aludtam egyet kurva jól esett hu geci nagyon jó az új bukó örülök neki nagyon
ree
az kezelhető
én maradok a 250 2t nél
Hát biztos kipróbálnék egyet ha lenne rá alkalmam , de ugye 4t nem kell
Meg lehet szokni egy idő múlva