Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 ebként rajtavagy
HAGGYATOK MÁ BÉKÉN
ezen már én is rajta leszek? ha igen akkor azt a képet rakd be a cr ről amin már sz új fényezés van..
köszi
csőgáz mindenkinek. az utóbbi 2 napban annyi hsz volt hogy nemgyőzök visszaolvasni.
én motoroztam meg motort szereltem. a cr ben szarrűment egy csapágy a hátsókerékben aztán megxcsináltam rajta mindet. most fayán be van állítva
nem szecsunak,hanem nábrádinak
1 ebként megváltozztathatnád már a személyes üzenetedet az msn be, me má 1 hónapja ugyvan
megakadtunk,me 2 embertől nicnsen képem, szecsunak nemtom mit rakjak be, zoozeetől kéne még egy normális , meg most nin csis nagyon időm rá, de kész lesz igérem
Szeva hogy áll tablo?
reggelt!
ez így már 3om lesz.....
na itt vagy végre bazzeg? válaszolnod kell 2 kérdésemre....
szevasztok!
látom motorservice van ...........
ja majd elfelejtettem tegnap piramiskoncertre kellett mennem ...........ezért nem bírtam itt lenni
de látom jól vagytok.........kéne menni motorozni de bekeményített az idő errefelé ...röpködnek a mínuszok
pedig kell menni ha máskor nem akkor szilveszter délelőtt /az a szokás nálunk, hogy az összes környékbeli endúrós 50km-es körzetből feljön pilisnyeregre pezsgőt bontani / jó bál szokott lenni!
amúgy ha valaki sisakot akar venni tudok jókat elérhető áron/keresek róluk valami infót képet stb..-t
na miez a punnyadás?
Ha minden jól megy 1 hónapon belül szép lessz,talán a matricáim is készen lesznek!!!!!!
Abba vesszük,de még nem biztos hogy lessz a hengerembe való!!!!!!!!!
Már mint a motorhoz!!!!!!!
Még nem tudom!!!!
Ma szaladunk Tarjánba a tesómmal.
Aztán menyiért jutotál hozzá?
Az lessz ,ma talán lesz dugó hozzá!!!!!
Szeva MYTH600XL!Hogy áll a motorod?Leszrajta egy kis munka ahogy nézem nem?
Ja jo nagyot mindenkinek én most keltem fel!!!!!!!!!!
JÓ REGGELT!!!!!!