Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már próbálgattam előző zx6r-el, ott tartani tudtam csak a motor elejére koncentráltam és basztam nyomni a féket.
Azért kell a fékpedált a lábadhoz állítani.
csövi... sok szerencsét a vizsgához...
csákóóóó!majd szidunk!
na de tényléeg megyek mert éjfélig át akarom még olvasni a 30 tételt na jóéjt srácok, aztán holnap szorítani
egyrészt lehet magasan is van, meg kurva érzékeny... de a magasságon állítani fogok tavasszal valószinű
Igazz EEEEEEEEEEEEE?
nem, hanem nem tom úgy behajlítani abban a helyzetben a lábam hogy jó legyen, majd meglátod ha majd te is kerózol hogy nem olyan egyszerű rajta tartani a lábad így kezdőként legalábbis
szupemotyóknak a fékkar mássabb! Nehéz beletaposni nagyon én ugy vettem észre!
Ja oszt majd éjszaka is hátsófékkel álmodok és fékbetét lesz a reggelim, ebédem, vacsorám.
Mér nem? Hát rugkapálsz vele vagy mi?
gondolj a fékre gondolj a fékre gondolj a fékre..........................Mukögy!Mint Uri Gellllllllller
szépen nézne ki mögötte
csak gáz, mert én is próbálgatom a féken tartani 1keró közben a lábam de eddig nem nagyon sikerült, főleg csimmába
Akár. Jocóka mindent bele, jók az esélyeid szerintem.
vagy a barátnőjét, mi?
ÁÁ ahhoz megkell barmolni a faridomot, azt meg nem akarom. Majd koncentrálok a fékre erősen.
na mentem tanulni még
puska kivágva, még 1x átolvasom már holnap meg szorítsatok 10től...
aszonták az okosok hogy a mostani 110-es végsebességet egy gianelli rendszerrel fel lehetne vinni 120-ra más áttétellel pedig 130-ra is... gondolkoztam rajta hogy kéne lánckerék meg lánc de má ígyis sokba lesz...
Akkor majd megkéred Szandrát, hogy ha jön esetleg madarasra, debrecen felé jöjjön és vegyen fel. Biztos jó utad lenne mögötte E.
Kerettel szépek a fighter moccok!
jaja tőled, jólvan akkor, oszt majd vigyázni mert hátrabasz tegyél rá kerekező vasat is hátra
Ha tőlem kérded, gomba eddig is volt rajta, de kapni fog keretet jövőhónapban vagy márciusban.