Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg tavaly kaptam rá mikro meglett a DT mér Románba is voltunk...
Hmm... az utóbbi időbe már nem igazán
úúú bazdmeg, pedig jófej az a srác, remélem neki nem lett baja, mondjuk az is ahogy közlekedett, álmosdtól ki a szoborig 270-el minden sebességbe letiltatta az ááállat
Honda cbr az egyik!A másik simsonon kezte azzal profiban nyomta majd yamaha yzf? talán ha jól emlékszem és most vett egy hete egy honda cbr-t Mókustól!
Idén jó lenne elmenni..nem voltam még...
Én csak madarasra. De oda mindig.
egybe tiltásig ,mi? mint itt a környéken 1 srác yamaha mt 01-el
nem-nem...amúgy annak az álmosdi srácnak összetört a motor...nem tudom hogy megcsináltatta-e már...ősszel beszéltünk és akkor mondta hogy létán elütötték...
Ismert fighterek? Mikkel nyomják?
Kunmadaras!
álmosdi? szűrke z750 raptor dobbal? mert azt én is ismerem
nem is szoktatok járni motoros találkozókra
Hát ja én is!Nem szeretem gyötörni erre a célra venni kell egy olyat!Én tavasszal MZ-vel akkarok ilyen örültségeket nyomatni!
Akkor nem a ez debreceni nem voltunk
Nekem 2db streetfighter ismim van!
én azt sajnálom ilyen célokra használni .
a-a..Tomi...nem tom hova valósi...haverom uncsijának pasija...Nyírábrányba a motoros talin beszélgettünk tavaly...
tényleg ti ott nem voltatok
Kornél
hát egy ideig a gáz olyan mit a hímestojás!Vigyázzni kell vele!
De gyúrok rá de csak a kicsivel
van egy ismim z 750-el úgy keni mint állat...
Elég agresszív kinézete lesz az biztos. Megmondom frankón, nekem ennek a kawának az eleje gyárilag nem igazán adja, főleg az a nagy állat mosoly lámpa. Hát most már nem lesz baj a vigyorlámpával se.
akkor meg majd belejössz..csak legyen tavasz...1 hét alatt régi formába leszel..aztán lehet fejlődni..
Én sose tudtam....