Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nitrót a vasba!Csak erre tudok gondolni!
azt beszélem énis...
még igyis kényelmetlen hosszú távon nemhogy 2 személlyel
Keretet neki!Az a tuti!
áhh kényelmetlen lenne neki...most bassza el a motorozást
tettél már bukógombákat a moccra? lehet bukókeret se ártana ha úgyis fájterkedsz vele
Még jó hogy a nyári esésemet senki nem látta, csak már azt mikor a gyomból jövök ki és a fűszálakat kotrom a pofámból.
Jaja az 100%.
de tudod az aranyszabályt, buszmegálló előtt sok ember előtt ne egykerekezz mert annak esés a vége általában
Majd főniksz elhoz.
10km-enként árokból kimászva ,fáról leválva megvárak!
Én végül is csak a magam szórakoztatása végett csinálom. Na jó ha egyszer majd jól megy, a főutcán szeretnék végigmenni tankonülve egykeréken. Csak hogy igazi falusi feltünési viszgetegségben szenvedő parasztgyerek legyek.
há én meg jól lemaradok az én kis 100-as tempómmal...
ahol én lakom tudnék mitkezdeni egy crossal is!
pedig rohadt nagy buli... ábrányba is nagyon jó volt de azt mondják adonyba még faszább szokott lenni... nah majd idén...megyek mindenhova..csak legyen
én junius közepén tudok kapcsolódni!
hát az alföldön nem naon lehet mást, kanyarvadászat kilőve, endurora nem sok jó terep van, kivéve debrecenben a tanki...
Májusban akkor összeverődünk és mehetünk együtt, falkában.
Na mentem húzom a lúbűrt .
Amugy egyre divatosabb sport ez a stuntolás meg fighterkedés!Nagyon sokan nyomatják már az országban.CSak én nem!
énse voltam még sose, pedig 3 éve motorozok már vhogy mindig úgy jött h. nem értem rá..
nem nem..neki nem lett baja...tesójával mentek és asszem a rendőrségnél egy parkolóból kijött egy kocsi elé..nem ment gyorsan....a jobb lábtartó tört neki meg a hűtő...de fizet a csávó biztosítója elvileg...nem akart de valahogy megállapodtak...
hát ja irigylem is őket!
Értem. Az frankó.