Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna nekem eddigi tapasztalataim nem ezt mutatták. Már akkor is szokatlan picit mikor csak 2-3 hétig nem tudok menni, mert pl egyfolytába hó van. De most ez a 7 hónap..........gyáááá katasztrófa.
Zsíros! Szép lesz az úgy is!kíváncsi vagyok élőben mit ad nekem a látvány!
Pontosan jajaja
óóóúú oylan az mint a biciklizés...nem lehet elfelejteni...max kicsit kiesni a gyakorlatból...
az biztos, nekem 3 hét is sok idő volt most, elfelejtettem egykerekezni ősz óta, mondjuk hiába is próbáltam mert csak egyhelybe forgott a kerék aszfalton tegnap
na vájá akkór neked van egy kawád ami összetört és most azt csinálod hogy tudjá mocizni!Az meg nem burkolt gyári idomokkal szerelted fel hanem rendszámos stunt gép lesz !Stim?
Először még csak simogatni fogom azt a fülecskét. Gyakorlatilag olyan lesz, mintha most kezdeném a motorozást. 7 hónap kihagyás nagyon sok idő.
majd elintézem, hogy jó idő legyen..
Tudoood akkor ahogy beszéltük a gumát... eldöntöttem 10/10..
akk az mán fasza...nemsoká cibálhatod a fülét...
Nem. Úgyis stuntolni akarok vele, nem kell arra inkább szép fényezés, mert csak szét*asznám.
szííjjel...
Bezőőődíted vagy nem?
Jaja, meg tartókonzol a tükröknek.
Szétkaptad mint tehenész bácsi a szalmabálát?
akkor már csak lábtartó vagy mi kell és kész a gép?
na akkór is az legyen ha motorozunk! akkór tudsz valamit!
wiii de jó holnap jön meg a Polisport alien fejidomom.
meguntam h nem megy... unatkoztam szombaton és szét kaptam...jó idő is volt...
na azt mondtad nyáron majd neki kizdel!nyarat érzel?
azaz...
wííí de jó...holnap teszik fal postára a bowdenem és a tűszelepem... hét végén pedig olajok, markolatot kéne rendelni és rakom össze a hétvégén....
Jocstein
amiröl