azt írtam neki h te bolond vagy és megsértődött...és mondtam ha kapjam be..mondom mit aszonyga amit akarsz mondom a melledet aszongya be se tudnám kapni mert kicsi a szám...ez a csaj sík hülye..pedig osztálytársam....
igen mer fázik a kezem csinálni...és kesztyűbe meg nem lehet... de majd rászánom magam...de még van idő a télből szal nyugi..de amúgy az idei telet azzal akartam tölteni hogy darabokra kapom a DTt és megcsinálgatok..de a fasznak vót kedve..
Étem , el vagy zárva a külvilágtól, mint az eszkimók.
Baszod, mindenki ilyenkor javszerolja a motorját, h mikor van egy csepp kis jóidő, egyből problémamentesen lőhesse neki, de nem , te majd kánikulába még tűszelepér, mer most a hideg miatt nemaggya bótbamenni
há mer mostan tél van oszt nem fárasztom magamat...ahoz valahogy ki kéne jutnia bóthoz..majd apámat kiküldöm ha kocsival megy dolgozni...meg ilyen hidegbe szerelni sincs kedvem..majd tavaszra jó lesz...
csak meg kék venni bele a tűszelepet..meg rádugni a túlfolyóra egy benzincsövet h mosáskor ne mennyen tele az egész vízzel mer a sterimó beleverte a hengerig..oszt azért is nyikorgott..meg azért nem is ment..szegíny még bugyborékolt..
jóccakát neked is..
Tolom én is szunnyadni
Most már tiplizek bedobom a szunyát. Szevasztok jóccakát nektek.
Baszod, mindenki ilyenkor javszerolja a motorját, h mikor van egy csepp kis jóidő, egyből problémamentesen lőhesse neki, de nem , te majd kánikulába még tűszelepér, mer most a hideg miatt nemaggya bótbamenni
Azóta én már galyravágtam egy egész blokkot.
- Lefut a cigány a tóra úszni és biciklivel jön vissza.
- Mit kap a cigánygyerek karácsonyra?
- A biciklidet.