Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is alszok, jóccakát ha holnap vmien csoda folytán nem esne akkor tuti kimegyek én is!
hát nem az eszéért...
jóccakát neked is..
Hát, sok sikert az ilyen agyas nőhöz, valszeg nem az eszéért fogják szeretni
Tolom én is szunnyadni
mondtam végéről a második mondatba levenném az M betűt....
azt írtam neki h te bolond vagy és megsértődött...és mondtam ha kapjam be..mondom mit aszonyga amit akarsz mondom a melledet aszongya be se tudnám kapni mert kicsi a szám...ez a csaj sík hülye..pedig osztálytársam....
ccakát..
igen mer fázik a kezem csinálni...és kesztyűbe meg nem lehet... de majd rászánom magam...de még van idő a télből szal nyugi..de amúgy az idei telet azzal akartam tölteni hogy darabokra kapom a DTt és megcsinálgatok..de a fasznak vót kedve..
Én már jó párszor szétfagytam a szerelgetés miatt. De nem baj, mire megérkeznek az első tavaszi napok, használható lesz a paripám.

Most már tiplizek bedobom a szunyát. Szevasztok jóccakát nektek.
Írad neki, h a kabbe van két bével
Étem , el vagy zárva a külvilágtól, mint az eszkimók.
Baszod, mindenki ilyenkor javszerolja a motorját, h mikor van egy csepp kis jóidő, egyből problémamentesen lőhesse neki, de nem , te majd kánikulába még tűszelepér, mer most a hideg miatt nemaggya bótbamenni
ááá egci...1 csaj 10 perce veszekszik velem hogy a darab az két B betű..
há mer mostan tél van oszt nem fárasztom magamat...ahoz valahogy ki kéne jutnia bóthoz..majd apámat kiküldöm ha kocsival megy dolgozni...meg ilyen hidegbe szerelni sincs kedvem..majd tavaszra jó lesz...
Lassan készülnek nállatok a dógok, mint az őskorba ez a tűszelep még tavaly vót napirenden.
Azóta én már galyravágtam egy egész blokkot.
- Mi a cigány triatlon?
- Lefut a cigány a tóra úszni és biciklivel jön vissza.

- Mit kap a cigánygyerek karácsonyra?
- A biciklidet.
há hogy mondanám már neki? sose találkoztam vele még...
Mongyátok neki ti, én szoktam vele becílni , de bittos ír majd, ha rácuppan a témára +int.
csak meg kék venni bele a tűszelepet..meg rádugni a túlfolyóra egy benzincsövet h mosáskor ne mennyen tele az egész vízzel mer a sterimó beleverte a hengerig..oszt azért is nyikorgott..meg azért nem is ment..szegíny még bugyborékolt..
Jó lesz az vagy 18nak is.
ha kész lesz és fasza idő lesz kötelező erre jönni egy kukkolásra..
mondjad neki írjon is ne csak benézzen, legalább jobban pörögne a topic néha
24 tuti nincs. Max 22.
ha beindul , tedd hozzá
Há' jönne az mint állat, de miskolci, am benéz néha ide a topikba