Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mármint neked nem mondta,hogy miért kerestelek E
őmá aztan tudja . holnapra tervezem. kocsiba is meg mociba is.
héj-hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
ó
Há mert csak Csilla nem mondta hogy cseréltél E olajat
miert kerestel?
talán vasárnap nem fog esni az eső akkor lehet motorozásról szó...
Háj
ÓÓóuuu he.... . . E mán kafa
csörögj rám....lehet tudok 1-2 embert ajánlani....
ez fasza...
Úgy legyen Harpi kolléga..
Hali!
Holnap jön hozzám a motor dílerem/Z/ ,oszt majd megbeszéljük,Elméletileg szabad vagyok!
Balu sajnos tényleg nem vagyunk a saját magunk ura,de egyszer majd személyesen megdumáljuk pár sör mellett !
ez így ahogy mondod teljesen igaz...mennyi lóvét leakasztanak ők ebből..alap, hogy inkább titkolóznak...
Helló harpi koma jó téged is itt látni hétvége
Nem fóbia ez csak realitás..
Baqkker már megint ez a zsidó fóbia !Pedig mennyit szenvedtek a holokaktuszban!
Meg hát a szegény romákat is bántod !
Mi lessz ebből !
Furcsa de ha belegondolsz..Kik azok akik a holokausztból jó pénzeket akasztanak le,kártérítés címén...?Pont nekik áll érdekében hogy az igazságra soha se derüljön fény..Miért is?Nem lenne több kártérítés,nem lehetne többé vádaskodni,habzó szájjal nácizni..
De-de elég fura.. dehát kitudja...
tori oldalakon fent van? mert akkor leszedem..
Jelenleg a holokaust tagadás bűncselekmény..Tehát ha valaki kétségbevonja ami ott történt akkor azt bűntetőperbe lehet fogni és bűntetést lehet rá kiszabni..Nem furcsa ez egy kicsit..
Egyébként a témáról van egy jó film:
Gázkamrabuborékok avagy a hololegenda..Asszem egy David Cole nevű faszi csinálta..
erről még nem si hallottam...hát de akik voltak már? vagy az csak egy múzeum nem az "igazi" hely?
Állítólag,bár akik kétségbe vonják a létezését azok büntettet követnek el..Akkor mi is lehet a valóság?
nekem is jól jönne egy erre a lepratelepre ahol lakok..
rajvipen látogatóm....Kolompár Sharonstone