Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

naaa , nem feggyük fel a másikat az inkognitóbú' .
és kiaza Ákos?
Sziasztok!

de ki az a Reni?
Ja álmodozom !
Dolomit,endúró, aztán felébredek és kiveszem a kezem a biliből !De hátha nyerek a lottón! /bár nem is lottózom! /
sárga nyil balra fal jobbra fal balra
óó de irigy vagyok arra f ijúra
idegsebészet ambulanciát keress és ott Renit
Rám lehet számitani. Olyan egy állat vagyok, h tolom neki hóba-sárba, mígcsak le nem bassza a láncot aszt meg megszegelem mint Mekkgájver és verem neki tovább ,
Lehet de inkább azt mondom ,h nekem nem volt szerencsém azzal az egyel. Bejártam már motorral egész Kelet Európát meg gyugatra néhány országot, de még az az egy külföldi büntim volt
Ha nem utassal vagyok lehet még az az egy sem , mert valszeg nem állok meg neki
Sztem nyugodtan mehetünk Székelyföldre
Bittos odahaza a rencámtartójának a földdel bezárt szögét állítgatja, aszt nem ér rá
Bújévet! Aztakartam, me' az volt a felsősorba írva , mikor azt hallottam
Ha már leszoktál, vissza ne szokj E. Már csak 1 kérdésem van........hol a büfé?
Naki vagy nem vagy ?!? Köszönsz E nem köszönsz be ?!?
garfó = büdös bagó

hmm... amúgy jókérdés... a büfén túl jobbra aztán balra szerintem 12 után nekem is jó lesz, de majd meglátom mennyi lesz ma
Garfót?! Az meg mi a szösz? Részemről mehet a sütizés, 12:00-12:20 körülig dolgom van, aztán ráérek. De hol talállak meg, vagy hol talizzunk?
BUÉK Z

nekem eztet írja a YouTube: The video you have requested is not available. If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.

a Junkies-t szeretted volna linkelni?
jah meg akkor nem sütit veszek, hanem egy doboz garfót.. visszaszokóban vagyok
kikérem magamnak, hogy én vagyok nem szőrös a fülem na lesz ma süti-tali, vagy nem ? ... mert akkor úgy intézem a munkámat
A nyuszifül az nem én vagyok. Na jó vedelek egy adag kávét mert visszaalszok.
te beszélsz bolyhosnyuszifül

tényleg lett phoenix hátsója, csak a két sárga krumpli nem kéne az oldalára de ezt tegnap Z-vel kivesézték
Jóó reggelt.
Júlia nem volt erős, vagy több mi nálunk ...
...
Nem megy, tudom de ha már szállni nem lehet. Megmozgatunk itt lent minden követ.
Célozgatunk egyszer még eltalálhatunk. Júlia, kedves: jobb lesz önmagadtól földet érni
...
Julia wollt nicht tragen. Julia wollt nicht sauber hein.
Julia wollt das hertz nicht blickafen. Julia spricht sehr sollen nacht.
pfej de nagyon reggel van még
Még az igazolást megoldanánk is de a nagyobb gond a diákigazolvánnyal van..