Rám lehet számitani. Olyan egy állat vagyok, h tolom neki hóba-sárba, mígcsak le nem bassza a láncot aszt meg megszegelem mint Mekkgájver és verem neki tovább ,
Lehet de inkább azt mondom ,h nekem nem volt szerencsém azzal az egyel. Bejártam már motorral egész Kelet Európát meg gyugatra néhány országot, de még az az egy külföldi büntim volt
Ha nem utassal vagyok lehet még az az egy sem , mert valszeg nem állok meg neki
Sztem nyugodtan mehetünk Székelyföldre
Bittos odahaza a rencámtartójának a földdel bezárt szögét állítgatja, aszt nem ér rá
Bújévet! Aztakartam, me' az volt a felsősorba írva , mikor azt hallottam
nekem eztet írja a YouTube: The video you have requested is not available. If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.
Júlia nem volt erős, vagy több mi nálunk ...
...
Nem megy, tudom de ha már szállni nem lehet. Megmozgatunk itt lent minden követ.
Célozgatunk egyszer még eltalálhatunk. Júlia, kedves: jobb lesz önmagadtól földet érni
...
Julia wollt nicht tragen. Julia wollt nicht sauber hein.
Julia wollt das hertz nicht blickafen. Julia spricht sehr sollen nacht.
de ki az a Reni?
Dolomit,endúró, aztán felébredek és kiveszem a kezem a biliből !De hátha nyerek a lottón! /bár nem is lottózom! /
Ha nem utassal vagyok lehet még az az egy sem , mert valszeg nem állok meg neki
Sztem nyugodtan mehetünk Székelyföldre
Bújévet! Aztakartam, me' az volt a felsősorba írva , mikor azt hallottam
hmm... amúgy jókérdés... a büfén túl jobbra aztán balra szerintem 12 után nekem is jó lesz, de majd meglátom mennyi lesz ma
nekem eztet írja a YouTube: The video you have requested is not available. If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.
a Junkies-t szeretted volna linkelni?
tényleg lett phoenix hátsója, csak a két sárga krumpli nem kéne az oldalára de ezt tegnap Z-vel kivesézték
...
Nem megy, tudom de ha már szállni nem lehet. Megmozgatunk itt lent minden követ.
Célozgatunk egyszer még eltalálhatunk. Júlia, kedves: jobb lesz önmagadtól földet érni
...
Julia wollt nicht tragen. Julia wollt nicht sauber hein.
Julia wollt das hertz nicht blickafen. Julia spricht sehr sollen nacht.