Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekunk is kene mar egy kis versenyzes, egy ugrato nelkuli pajan.mint a vidin. csak kinyir kanyar. a terep adott.
Ha feljön némi kis korpa , meghekkelem én az enyimet ilyen combosra.
Bár erőben most sincs hiány naggyából, inkább amikor átszereltem krosszra elbasztam a hátulját kihézagolni és ledobálta a láncot. Most meg már az egész láncszettet lehet lassan a kukába tenni.
Nembaj, mer' ehez minden óccsó ,
a mán nem kispályás seggrakéta... egy ilyen jólenne neked...a régit meg nekem adnád..
Úhh vazze van kraft szarásig abba a kis pitbe
elég finom...http://sportmotor.hu/motoros_v... érdekes de szerintem nem meglepő hopgy az a könnyű irányíthatúságú motor veri a nagymotort egy ilyen kis pályán..
Csak a szokásos,visszajött a pécsis levél,hogy nagyon sajnáljuk de stb.. Mondjuk ezt sejtettem is.Czifivel beszéltem aztán ő is azt mondta,hogy úgy talált melót,hogy hátszél kellett..
Na errő van a szóóóó .
Háá jaaa
Pedig van több olyan topik, amibe 1 éve nem írtak, azokat megszüntetnék és kapnánk egy vadiujat
Lehet nem is motorosok. tegnap ezek gondolkoztam hogy ezt az oldalt motorosok csinálták vajon?
de ha már nem nyitnak topikot legalább egy kurva indokot írnának..
Még válaszra se méltattak ennyi
Nem válaszra várunk, hnem topikra.
elküldtek a picsába vagy nem voltak képesek válaszolni?
Mert mi van máá megint...
Z és én má követeltük többed magunkkal de finoman fogalmazok...nem jártunk sikerrel .
Még hetekkel ezelőt irtam a moderátornak, de süket fülekre talált
Meg kéne próbálni nektek is!
hogy lehetne elérni hogy nyissanak egyet?
ravasz vagyok mint a róka
akkor ezt megis szavaztuk
jaja kéne...énis támogatom..
jah persze...nem mindenki olyan sunyi mint te gábor...
Akkor mozsdmá' követelni kell a pitbájk topikot
Geci egy ország ez.. Akkor van melód bammeg ha van ismerősöd..Akinek nincs az meg ne dolgozzon vagy ne éljen..