Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátjaa...
jóccakát neked is...
jó estét
meg napszámra nem számíthatsz h. lesz folyamatosan...

na jólvan emberek, megyek mert holnap melódia....

jóccakát szijasztok!
jó lenne egy kis protekcijóóúú nincsne itt valakinek diákmunkás ismije?
akkor jobban jársz beiratkozol valahova suliba és elmész diákmunkára melette, hidd el sokan csinálják.... találkoztam jópár ilyen emberrrel h. kijár egy sulit, képzést, már iratkozik be a következőre és mellette nyomja a diákmunkát...
bánnya a faszom az alapbért akkor csak legyen munka..mer ha nincsen munka akkor nincsen pitibájk se... napszámra elmeek de ott meg nem szedek össze úgyse annyit...
ahhoz képest,hogy én 310 ft/óra bérért lettem volna..
lehet jobb ha jelentkezel vagy 3 helyre aztán legalább lesz választék ha lesz munka, de az alapbér mindenüt ennyi
hát már most jobb ha jelentkezel mert tavaszra elfogy a munka mindenhol... öcsém tavaly meg tavalyelőtt is beszopta és alig tudott dolgozni 1-2 napot, azt is beugrósként...
mindenhol ennyi vajon? mer van ez a melódiák meg a nem tom már micsoda..lehet az lesz hogy több helyre is jelentkezek..
422 az alapbér, nem jó de nincs jobb, TK-n van a joker, padlástér
és jó? fizetnek faszául? hol van az iroda? be kőne már nekem is menni cvalahova jelentkezni munkáért nehogy ne maradjon...
joker
nagyon remélem..jut eszembe te melyik diákmunkás cégnél vagy?
csak összejön tán ...
énis elterveztem jövő őszig a motorok költségvetését...ha nem jön össze nem tom mit csinálok..
kösz, még megkapja majd a fehér pici indexeket akkor lesz az igazi de egyelőre még gyűjtögetek fontosabb dolgokra (enduro kerék) ha megkapom annyiból amennyit szánok rá most tavasszal akkor az lesz ha nem akkor láncszett, első hátsó sm gumma + index csere aztán majd csak nyár végén lesz max enduró kerekem...
Köszi.. Szexi a dörözö
jobbulást
Ezt a motorosokan k szánta 1 ember:Hogy dögölne meg az összes gyökér paraszt aki ilyeneket csinál!
De sokan vagytok hogy rohadnátok le!
De hullotok is mint a legyek! :):):)

H rohadna meg az aki ilyeneket mond!De felbasztam magam!
Szép estét! Ááá vazze de beteg vok...hasfájás.cifrafosás,fejfájás...kurvaannyát..
De szép is lenne.... te aztán nem aprózod el harpi .
Én inkább a Dolomitokat szeretném bejárni a nyáron,csakhát legyen manitu !
Talán arra nincs annyi pénzéhes,korrupt rendőr!
jó vóna he arra gurulni E .
márpedig írja az esőt