Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobbulást!
szerintem én is megfáztam amikor ott ácsorogtunk, meg hazafelé még mentünk van 40km-rt és akkor se volt már tul "meleg" , a haver meg már tegnap kidőlt.
na jól megjártad jobbulást
elfaradtam nagyon.alig vartam hogy haza erjek.a lábambol is kiment az erö.azota is beteg vagyok. ez van. de mar nagyon unom ezt az izzadast.
én bizony... szép is lenne..már nem ilyen motorom lenne..
nem nekem..anyámék fizetik...ma jutott eszem,be hogy beígérték a ruhát és azt mondta anyám h jövőhéten talán..a kézvédő meg meg van rendelve meg a karbi felújító szett is...aksi meg ugye muszáj...
lehet ő nyerte meg az 5-ös vagy a 6-os lottót, csak jol titkolja
jajj de sok pénzed lett hirtelenbe
hetfün megjön az alkatrészem a motorhoz nah meg a kézvédő is...meg lehet jövő héten veszek aksit meg motoros rucit.. wídejólesz...
Bittos fájt a segge azon a vékony kemény űlésen, v előtte fogták meg a sünök
ma vámospércsi úton narancsszínű Ktm LC4 640 rajta fehér narancs motoros ruhába,felállt a motoron és úgy ment....az autósok úgy nézték majd kiesett a szemük...biztos nem láttak még állva motorozó embert....de az csúcs volt...mindenki ilyen kerek szemmel tátott szájjal nézte és biztos gondolták h ez meg hülye..
Háj jól megpattantál vas... Kárl csak pislogott .
Jah, nemsok semmi.
mivan veletek? semmi?
Sziasztok!
Ki nem?
én is a női igent szeretem
No én is így vagyok ezzel . .
Óóóó jómagam a női nem nagy tisztelője vagyok.. A női nemtől már csak a női igent tisztelem jobban..
Egy vfr-es srác csinált egy onboard vidit és feltöltötte ide.Verette neki szeged környékén aztán a zsaruk felfigyeltek a vidire itt a sportmotoron és keresték a videó feltöltőjét.A gyerek meg volt olyan faszkalapos és elvállalta magától..Az ökör..
Még az rtl híradójában is lenyomtak a vidiből részleteket..
Na ne szemtelenkedjünk mert kapunk .
mert mi történt?