Nics hát. Csak ha valahol megfognak ,seggbebasznak
Kifejtették már itt korábban is jópáran ,h a rendőrség egy erőszakszervezet, ellenük nem tehetsz semmit, max ha esélyt látsz ,elmenekűlsz.
De hátha segit a bocsánatkérés.
tudom én azt, de egy próbát megért..hátha...ha meg nem jött be a bocsánat kérés akkor így jártam...hülye voltam..muszáj lesz viselnem a következményeket..
ááá vazze nem bírom kiverni a fejemből....folyton azon gondolkozom h most mi a fasz lesz most...mert így feljelentés következménye remélem nem lesz...de viszont igazoltatásnál tutkó, hogy lesz..szopni fogok mint a torkos borz...áááá ez nem igaz...
velem is elég rendesek voltak eddig mindig..ezért nem is tudom h mér voltam ekkora hülye...de mind1 leírtam...ó bárcsak vissza tudnám szívni jóó megnéztek mindent a motoron alaposan de hát istenem..ez a dolguk...szóval áhh...már csak remélni tudom, hogy nem lesz belőle semmi probléma..nem jó dolog rosszba lenni a rendőrökkel..főleg ha az én hibám mer nem szólt semmi rosszat....
én személyszerint amikor motorral az eddigi pályafutásom alatt igazoltattak, semmi rosszat nemtudok elmondani rendőreinkről, mindig pozitiv tapasztalataim voltak csak igy is maradjon
baszoptam baszod...de végülis ha lesz valami következménye akkor így jártam...megérdemlem mert nagy hülye voltam..de nem si tudom mér írtam ez benne a legszarabb..engem még meg sem büntetett csak ismerősök mondták hogy sokat szőrözik mindent átnéz a motoron...ezért írtam....de ááhh..nem is akarok róla beszélni..remélem nem lesz belőle semmi és egy életre megtanultam h ne ítélkezzek más véleménye alapján..főleg ne így...
Sziasztok!
Ezúton szeretnék bocsánatot kérni Rácz József rendőr úrtól a tegnapi hozzászólásomért.Nem tudom mi ütött belém, tiszteletlen és hülye voltam.Főleg, hogy én is rendőrnek készülök.De amúgy is, meggondolatlanság és hülyeség volt ezt írni. Ja, és elnézést kérek a telefonos beszélgetésért is.Nagyon megijedtem, és meglepődtem, hogy mekkora bolond voltam.De az agyam védekező üzemmódba kapcsolt és mondatta velem a sok hülyeséget.Még egyszer elnézést kérek érte, és remélem ezentúl semmi harag és vita nem lesz ebből kifolyólag kettőnk közt.
Kifejtették már itt korábban is jópáran ,h a rendőrség egy erőszakszervezet, ellenük nem tehetsz semmit, max ha esélyt látsz ,elmenekűlsz.
De hátha segit a bocsánatkérés.
Mizu?
nem akarlak elszomoritani, de Ráczöcsi nem az a megbocsájtó fajta.....
gyere már msnre!
Ezúton szeretnék bocsánatot kérni Rácz József rendőr úrtól a tegnapi hozzászólásomért.Nem tudom mi ütött belém, tiszteletlen és hülye voltam.Főleg, hogy én is rendőrnek készülök.De amúgy is, meggondolatlanság és hülyeség volt ezt írni. Ja, és elnézést kérek a telefonos beszélgetésért is.Nagyon megijedtem, és meglepődtem, hogy mekkora bolond voltam.De az agyam védekező üzemmódba kapcsolt és mondatta velem a sok hülyeséget.Még egyszer elnézést kérek érte, és remélem ezentúl semmi harag és vita nem lesz ebből kifolyólag kettőnk közt.