Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem mind 1kutya.... csak a hangja miatt jött oda... meg azt hitte ktm
Haggyad már még egyedül is akárki..de ez am nem is iylen nagypofájú gyerek...a többihez képest viszonylag rendes...
Ketten összepakoltátok volna a picsába.
mit kérdezett..hány lú húzza?
jah... nem mintha köze lenne hozzá...
kabbe.....nem szótál vóna... jaaa csöri...hát ja....de észre vette magát és elment...am kérdezősködött a gépről?
én csináltam 3db-ot az enyémről még előttetek, de aztán elraktam a gépet mert odajött az a cigááány
jaja..xD de megcsináltam ahogy haza jöttem... örülhettem volna valaminek de nem volt felhőtlen az örömöm a szakadt bovden miatt
még jó hogy hazáig kibirta, de azzal a szar kuplungkar felfogatással is mit összebaszakodtunk az elején
ÓÓÓÓheeeee kípeket nem csináltunk...
nah szép jóestét... vége bizony..jót csapattunk...az a kivágott erdő gabi bazd am elszakadt hazafele a kuplungbovdenem..pont mikor megálltam előttünk kiengedtem a kuplungot és lefulladt mondom mi a egci van..nézem hát nem elaszadt az a szar...
hát ez jó.....
na vége a csapatásnak
Akkor majd most viszünk sört és élvezzük, h nem kell dógozni, aki meg odaveri magát azt a fölösleggel nyakonöntjük ,
Hát ez pont az az első év hogy élvezhetném hogy nem melózok
Jah, ilyesmi csak még jobb
tényleg ki az a Norbi óóóuuuu he vajon jóra gondolok
nya off további kellemeset
mégsem offolok még 20 percet kaptam
amúgy milyen szokott lenni a teremcross ? ilyen ?
na offolok! hogy összejöjjön a teremcross csápacsi
Há' bittos , ugy lehet könnyebb kezelni a dolgot, de persze, ezt csak a bringák tudják
me szerinted kettőnek nem fognak beszólni ? amúgy komolyra fordítva a szót... egyeztetünk majd időpontot
nightwist ismerem csak gáz?
Akkor el is vihetnéd futni, me' a lányommal szokott menni, de az csak néha van itthon, 1edül meg meg fél menni, v mi a baja, me' beszólogatnak neki a palik
A lágyabb zenék közé tartozik a női énekeses témák:Leaves eyes,nightwish,dalriada.Esetleg még a Dropkick murphys, real mckenzies,fidlers green stb.