Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mééé nem interjúúvoltad le?
Kijazmijaz? Én is akarom látniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Agyatlan barmok az már biztos..Láttam egyszer őkét előben...
Más:Hétvégén nem jössz velünk teremkrosszra?
.................
Most értem haza Debiből, haver vett csizmát Yamaháéknál. Hazafele láttunk egy spéci piros R6-ot. Piros ülés, duplabubis sötétitett plekó, meg egy két finomság volt rajta esztétikailag. Odapillantottam és egyből Szandra jutott eszembe. Igencsak elolvadt volna ha ott van.
Csövi.
Szió!

Ezt hallgasd meg..
"Ekkora parasztnak nagyon jó lenni.."
Disztraktor-Ekkora paraszt
szia igazi vérgáz
Micsoda művészi alkotás..
Szevassz fiam
Reggelt.
ez a legjobb mocis tetkó asszem nekem ilyenlesz
reggelt boldog névnapot az Ödönöknek
jó reggelt! ébresztőőőő .
Nah jóvan én csucsulok...jóccakát mindenkinek...
Most már akkor értem, hogy miért motoroscsizmában
fociztak a menekültek a buszfordulónál!
Jövőhéten hátha jobb lesz..úgyis menni kell be Debrecenbe mer leendő barátnőmnek motorozhatnéka van....vagy kitudja milyen -néka...xD szall..
Persze megértem, mi kocsival mentünk-jöttük.
Még rendes túracuccban sem nagy öröm esőben motorozni (tudom, mert volt,h 300km-et vertem esőben külföldről hazáig)
Ne izgulj, meglesznek a csimmák, majd összefutunk bittos szárazabb időben.
Vagy majd ha látok debrecenbe hajlékonyt krossz csizmába leszedem róla...
És akk még fizetnem se kell..juhj elmondtam az öltelem!? a francba..
Komolyan otthagytad? Bazdki meek oszt felveszem...
Vittem hát, ott is hagytam az összest az árokba, majd felprószilod őket, ha a hajlékonyak be nem húzzák maguknak
lesz még száraz hétvége idén ne aggódj aztán megyek én is ki, aztán végignyomjuk az enduró kört
Kivitted a csimmákat? Elindultam amúgy...de mentem kb 5 km-t és vissza fordultam mert szakadt az eső és szarrá áztam...nem jó 35-40 km-t esőbe motorozni..mondom kb 10 km volt oda meg vissza és mikor haza jöttem már át voltam fagyva meg szarrá ázva a ruhámból facsarni lehetett a vizet.... pedig anyám is bele egyezett hoyg ha vigyázok akkor mehetek...nagyot nézett mikro haza jöttem...de biztos örült
Cípestééét... biztos jó volt..
nagyon gány idő volt ott? mert itt végig szakadt az eső..egész nap...