Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nemtom, de érdemes oda feljárni, jó kis csajszikák
Az király lehet. Biztos nem isznak 4 liter vizet egy nyári nap.
ráadásul a tetőtérben nyáron 50 fok szokott lenni szegény csajszikra... bár szerintem már van légkondi
Pár híroldalon van fennt róla hír de mindenhol ugyanaz..
Az de komoly. Nem tudtam pontosan, hogy ott van. Csak selytettem hogy ottantájékonsacc/kbkörülbelülmetélt.
Na mindeggy ! Egy biztos nem lessz ennek jó vége!
Persze, h hallgat. A fasza rendőreink meg eközben az ótósokat baszlatják az eü-csomag meg a biztonsági öv miatt
Szájbab@szott egy ország ez
A cigányok! Bocs romák! /Ezt a megfigyeló hatóság miatt írom!/Rátámadtak a jobbikosokra,állítólag százasával özönlenek a gárda ellen! Persze a média mélyen halgat!
az azz, miér?
Deszíp a kisjányod matskástúl, meg deszíp a motrom is
Háj! Mé'mi van?
Figyelitek mi van Sajóbábonyban ?Ez csak idő kérdése volt !
tk mint tanitó képző
a joker diák a tk padlásán van, a tk meg a plázával szemben az a régi épület, nem lehet eltéveszteni, biztos tudnak munkát, engem is mindig hivnak, de én dolgozok most is
Csumi!
Na ezt akartam! Z a puki bikevel!
Hú vazeg mellé nyomtam !Az első kép az izé...... A kislányom!
Nem sok képet nyomtam,elvoltam magammal !Kösz a motort,isten vagy !
Lassan kezdhetnénk szervezkedni is ,h mikor ki jön a teremkrosszra.
A vasárnapot céloztuk meg, igy van?
Előre is köszi
értem,akkor majd vmikor meglesz még a motor egy ideig
Persze majd összehozzuk valamikor igen dolgozok állandó jelleggel mondjuk még mindig jobb minta nem lenne melóm
okés mondom a jövő hétvégém péntektől-vasárnapig foglalt, de kedd délelőtt ráérek, ha jobb idő lesz sztem kinézek, te melózol?
Bizony vártalak... de majd legközelebb kacérkodol a gondolattal,hogy majd szert kéne tenni egy olcsó papír nélküli DR 250-350 re és előtte közelebbről is jó volna megismerni a típust
na akkor legközelebb kikell tolnom a pofám jövő hétvégén nem leszek itthon, de ha majd jön fórumra megbeszéljük a dolgokat