Rakenróóóó... jó kis dagonya volt én se túl régen értem haza Karesz haza aztán még az én kis kapám is haza utána vissza a futó stb aztán forró fürdő.... és itten
Öten voltunk itteniek, meg volt még egy apuka a gyerekével. Basztunk mi az esőre, lőttük neki.
Az a bajság viszont, h hátsó tárcsa nem volt ,amilyen a vasadra kéne, de megy cimborám a jövőhéten a mesterszállási bontóba és megnézi, h van-e.
Nem tudok sok infóval szolgálni róluk, én egyszer jelentkeztem a Melo diákhoz és akkor sem tudtak ajánlani olyat ami meg felelt volna nekem. Haverom a Jokernél szerzett munkahelyeket és igen jókat. A joker az a Péterfia u. 1 alatt van az asszem a Plázával szemben van.
A meló diák meg úgy tudom elköltözött máshova az új cimüket nem tudom. Én azt mondom egy próbát megér nem?! Azzal úgy sem veszitesz semmit.
öööö tudom, nem motoros, de legalább Debrecen....
Szóval valaki nem tud valami melót ott Debben?
Vagy olyan kellene, h péntek-szombat-vasárnapra, vmi 8-10 órás, vagy olyan is jó lenne, h vmi bedolgozós, mittudomén mi, ahova akkor megyek, amikor tudok mondjuk napközben. Pl itt Miskolcon volt egy telefonálgatós, ahová be kellett regisztrálni, és akkor mentél, amikor akartál, annyit amennyit akartál, csak sajna már nincs felvétel...
Hmm valaki valamit?
Az a bajság viszont, h hátsó tárcsa nem volt ,amilyen a vasadra kéne, de megy cimborám a jövőhéten a mesterszállási bontóba és megnézi, h van-e.
A meló diák meg úgy tudom elköltözött máshova az új cimüket nem tudom. Én azt mondom egy próbát megér nem?! Azzal úgy sem veszitesz semmit.
És hol vannak ezek Derbecenben?
Szóval valaki nem tud valami melót ott Debben?
Vagy olyan kellene, h péntek-szombat-vasárnapra, vmi 8-10 órás, vagy olyan is jó lenne, h vmi bedolgozós, mittudomén mi, ahova akkor megyek, amikor tudok mondjuk napközben. Pl itt Miskolcon volt egy telefonálgatós, ahová be kellett regisztrálni, és akkor mentél, amikor akartál, annyit amennyit akartál, csak sajna már nincs felvétel...
Hmm valaki valamit?
na a mocit is tehetem vissza a téli helyére, hogy a lába se érje a fődet