Jóvan..de ismerem anyámat és mindig ez van...mehetek aztán nem...a fasz ki van vele...mondtam már neki hogy mivan ez elsz míg itt lakok aszonyga ez mer amíg itt laksz addig én parancsolok...ehh mondom akkor költözök minél hamarabb...
Jaa ha már esik egy kis eső nem mehetsz sehova motorral mer elesel meg meghalsz meg blaa blaa.... akkor sem fog engedni mert az út sáros meg vizes marad...csúszik...
Ne izgulj, délutánra eláll, mer itt nállunk má' alig esik és nyugat felől, már világosodik, uh 2-3 óra mulva minden okos!
Am kifejezetten szeretem a sarat meg a pocsolyát, jól átvágtázni rajta , dagonyázni benne , bittos ,mert kiskölyökként engem sem engedett az anyukám sarazni
Itt szakad....egyfolytában...
de mikor felkeltem még csak csepergett és anyám egyből mondta h nem megyek sehova mer csúszós az út ő nem akar idegeskedni...összevesztünk...mondtam hogy akkor is megyek már fle is öltöztem erre elkezdett szakadni az eső..utána apám aszonyga bemegyünk akkor kocsival megnézni a csizmát...de ink ne vidd..én nem megyek sehova vele mosmár...pedig jó lenne menni..de motorral...
Áhh bassza meg..ekkora szar időt....
Nem megyek tankosra mer szakad az eső nálunk. Zéé ha olvasod..nem szükséges vinni a csizmát ha mentek...nem megyek feleslegesen ne cipeld..
majd máskor...
csáóóó
Kapcsold má be a telcsit! !
Am kifejezetten szeretem a sarat meg a pocsolyát, jól átvágtázni rajta , dagonyázni benne , bittos ,mert kiskölyökként engem sem engedett az anyukám sarazni
de mikor felkeltem még csak csepergett és anyám egyből mondta h nem megyek sehova mer csúszós az út ő nem akar idegeskedni...összevesztünk...mondtam hogy akkor is megyek már fle is öltöztem erre elkezdett szakadni az eső..utána apám aszonyga bemegyünk akkor kocsival megnézni a csizmát...de ink ne vidd..én nem megyek sehova vele mosmár...pedig jó lenne menni..de motorral...
Nem megyek tankosra mer szakad az eső nálunk. Zéé ha olvasod..nem szükséges vinni a csizmát ha mentek...nem megyek feleslegesen ne cipeld..
majd máskor...
csáóóó
De ha tudsz egy jó gerincet akkor szóljál!
Balut minnyáá kiirtom MSNről sztem a regényeimmel xD
(L)
van most egy ilyen 100-ért, ha gondolod!