köcce mégegyszer hazafele meggyőzöm vannak módszereim remélem kávéval megkínált vagy valami.... mondtam neki
nya az asszonykának mondjad nyugodtan, hogy ha van kedve szóljon mert én is sokat szoktam egyedül lenni
Óóóóó heeE Igazán nincs mit. Legalább mozsdmá az az ember is tuggya, h mi a gáz a fedéllel.
Montam neki a teremroszt, h vóna E kedve , de aszonya nemtuggya még mitakar meg ,h hogy lesz ideje.
köccce Z remélem nem volt annyira gáz felhívtam, kérdeztem minden okés-e, mondta igen... erre az első kérdése.... "dekiazaNorbiiii?" na majd bemutatom ha Norbi is úgy akarja
köcce a linket tom hogy működik a seed/peer csak hamár itten 100Mbit-el lehet nyomni kiszoktam használni erre-arra
meghallgattam a zenét nem vagyok egy nagy rocker, de néha kell ilyen is tetszett főleg ma.... annyira napom van, asszem este én is megyek futni... muszály lesz
Megvan az összes nekem de szerintem a hazai oldalakról próbáld meg:ncore,pitbull,bitu,dejavu,diablo stb.
A nagyobb része a szövegeknek eléggé hazafias/ns érzelmű..
nya az asszonykának mondjad nyugodtan, hogy ha van kedve szóljon mert én is sokat szoktam egyedül lenni
Montam neki a teremroszt, h vóna E kedve , de aszonya nemtuggya még mitakar meg ,h hogy lesz ideje.
meghallgattam a zenét nem vagyok egy nagy rocker, de néha kell ilyen is tetszett főleg ma.... annyira napom van, asszem este én is megyek futni... muszály lesz
odin's law-odin's eye
A nagyobb része a szövegeknek eléggé hazafias/ns érzelmű..