Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köcce mégegyszer hazafele meggyőzöm vannak módszereim remélem kávéval megkínált vagy valami.... mondtam neki
nya az asszonykának mondjad nyugodtan, hogy ha van kedve szóljon mert én is sokat szoktam egyedül lenni
hát igen nekem is elég széleskörű az érdeklődési köröm azé kiváncsi lennék hogy neked mi a lágyabb?
akkor jó .
Óóóóó heeE Igazán nincs mit. Legalább mozsdmá az az ember is tuggya, h mi a gáz a fedéllel.
Montam neki a teremroszt, h vóna E kedve , de aszonya nemtuggya még mitakar meg ,h hogy lesz ideje.
Én ha csak időm engedi ilyeneket hallgatok elég régen..Persze van amikor egy kis lágyabb muzsika is bejön a képbe kikapcsolódásképp..
tudom ne aggódj tetszett
nehogy magadra vedd nem válaszként irtam , hanem általánosságban
Jocókah fél óra és ottvagyok, veretünk 1 jót
dominancia kérdése
köccce Z remélem nem volt annyira gáz felhívtam, kérdeztem minden okés-e, mondta igen... erre az első kérdése.... "dekiazaNorbiiii?" na majd bemutatom ha Norbi is úgy akarja
köcce a linket tom hogy működik a seed/peer csak hamár itten 100Mbit-el lehet nyomni kiszoktam használni erre-arra
meghallgattam a zenét nem vagyok egy nagy rocker, de néha kell ilyen is tetszett főleg ma.... annyira napom van, asszem este én is megyek futni... muszály lesz
Itt ingyenes a reisztráció..nem egy nagy oldal de nézelődni érdemes rajta..djv
Egy nagy kedvenc még 99-ből
odin's law-odin's eye
Ha visszatöltöd amit letöltöttél akkor non problem..Max.ingyenes dolgokat kell letölteni és ott csak a feltöltés számít..
na erről beszéltem.... úgysem tudnám tartani az arányt... miattam meg ne vágjanak le senkit
Aki kapja... Nyugi nem kapkodnak utánna.Meg mielott eladnám megkérdezném Ricsiéket,hogy megvan e a másik dob..
nehogy elaggyad má előlem a runcájsz puskákat .
Sorry..meghívós oldalak..
Yes,ofcourse..
ezek regizendők ?
a 3-dik az igazi
Persze feszülős naciban ami kiadja a zacsit is..
Megvan az összes nekem de szerintem a hazai oldalakról próbáld meg:ncore,pitbull,bitu,dejavu,diablo stb.
A nagyobb része a szövegeknek eléggé hazafias/ns érzelmű..