Szar helyzet van sajnos...de nem lehet rajta változtatni rajta...csak szar belegondolni hogy ha valamelyikünk elesik vagy valami baja lesz...nem lesz segítség...
Császtok..
Szörnyű a magyar egészségügy.A szemem előtt halt meg ma egy ember.Láttam ahogy összeesett és azt is amikor elviszi a halottas autó.A telefonba mondták, hogy enm lélegzik mégse roham kocsit küldtek.Aztán azok fél óra újraélesztés után hívtak egy rohamkocsit és ők hoztak defibrillátort de sajnos ők se tudták visszahozni.Volt osztálytársam apja volt és ma köszöntöttük fel mert szülinapja volt..
Szomorúú...
Vigyázzatok magatokra motoros társaim....
Be is gyújthatunk és csepegtetünk vmit, de ha mástnem , hozatunk a mánijbúl pizzát.
Én kitolom a búrámat vagy tizenegyre.
Fogadjátok őszinte részvétem.
Szörnyű a magyar egészségügy.A szemem előtt halt meg ma egy ember.Láttam ahogy összeesett és azt is amikor elviszi a halottas autó.A telefonba mondták, hogy enm lélegzik mégse roham kocsit küldtek.Aztán azok fél óra újraélesztés után hívtak egy rohamkocsit és ők hoztak defibrillátort de sajnos ők se tudták visszahozni.Volt osztálytársam apja volt és ma köszöntöttük fel mert szülinapja volt..
Szomorúú...
Vigyázzatok magatokra motoros társaim....
Km-be lassan utolérlek.