Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna mostanában nemigen látjuk
Biztos vagyok benne.
Biztos vagány lehet....
E!
Lejött a játék ha Szabi visszahozza a pendrájvot akkor valamelyik nap felviszem..
Értem. Köszönöm, hogy gondoltál rám azért.
Ennyi....
Rendes emberekkel vagy körülvéve, ha nem tűűűnt volna még fel
mit dolgozol?
Egy nagyon jó barátomnak egy cbr xx van tetoválva..
Bittos megkínálna innen mindenki a traktorjával.
Egyelek meg csillagvirág hát mégis mivel motoroznék?
Mindegy ,csak 1 ötlet volt, ha esetleg ráérsz, me' beszéltem ma vele, aszt aszonta , h szivesen elhoz, ha kell.
hááá mibűű vagy te jáááuuuasssszony ?!
inkább horgászik, mint motorozik... cöhhhhh....
ki hallottt már ilyet?!
Ja megvárnak az tuti, de Gergő agyvérzést kapna ha megint visszamondanám.
A halak megvárnak, viszont Harpival el tudnál jönni
Egy idegbeteg dugattyút hajtókarral.
Mennék szivesen, de holnap reggelre már eligérkeztem pecázni. Na meg aztán motor nélkül azt se tudom hogy jutnék el oda.
vagy egy gyertyakulcs
Na de ez már más bicikli
Olyat nem varratnék magamra, amit mondjuk lementek netről, vagy kinézek egy szalonban. Átvariáltam ezt is, és ha lesz következő, azt meg teljesen csak magamnak szeretném megrajzolni/megrajzoltatni.
Éééééés sztem valami motoros lesz.....
Végülis..Az a lényeg,hogy neked tetszedjen.Valahogy én úgy szeretem ha egyedi a dolog elvégre azért tetoválás,hogy ne jöjjön szembe az utcán..Volt egy csaj ismerősöm neki a karja volt varrva,volt egy másik neki meg a mellén volt..
Jössz hónap a tankira bandázni E?
Az tök jó.... Nekem sem bírja jól a bőröm, ezt is legjobb lenne átüttetni, de ááááááá :))))
Meg am vérzett nagyon.
Vagy álmos vagyok vagy szerintem nem tudom de nem értem.
ribancrendszámként kapom "párszor"... de ez van, senkinek nem muszáj néznie...
én meg imádom, és mivel rajtam van, ez a lényeg
Má' lassan a jobb vádlija is betelik, de az ő bőre nagyon jól veszi a festéket, tök könnyű tetoválni, mig az enyémben vhogy eltünik a tinta és sokat kell verni, meg van ,h be is sebesedik. Am én mindig alkeszkodok közben, és fel se tünik, ahogy varrják.
Asszem az ilyen mintákat szokták a szaknyelvben k rendszámnak tituálni..